|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
e jbg sad
|
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
za šta služi ovaj PA CARD CONVERTER?
#3 |
Otac nacije
|
![]()
milane shalim se !
upravo tako kao sto si vec i sam napisao! Eko to je za konvertovanje backup-a sa PA80 za PA800/PA2x itd... Odlicna stvar ko je presao sa PA80 na novije klavijature sada mogu da konvertuju sve semplove sto su koristili na flash card...
#4 |
Godfather
|
![]()
To je imititanje dirki klavira.
Klavir ima chekic koji udara zicu, pa je zato dirka teza i tvrdja. Potrebno je podici chekic.
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
PA2x nema tako tvrde tipke moze se na nnjima izvest triler samo se treba priviknut malo,inace tipka je odlicna za sviranje!
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Sto ne prave dirke kao harmonika...
|
![]() |
![]() |
#7 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
eeeeeeee care dodji da probas dirke na mom pa 800 spustene plitke isto ko harmonika pitaj neleta kakve su kada se cujes sa njim. Sve moze da se odradi sto fabrika zaboravi
![]()
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korgpa, novosti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|