|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 29.06.2008
Mjesto: skopje
Downloads: 322
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: korg pa 80
![]() |
![]()
i mene mi se ima istoto deseno i to od isti taj set blokirao mi se user2.ali i jas sam mislio da je nestto ali nije nista strasno.samo treba da napravis format na sajzerot odonsno restart .znaci da go ucitas ponovo sistemot na koj radi pa 60.jas imam pa 80 jer ne znam dali te stvare oko ucitavanja idat isto.pozz
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.04.2008
Downloads: 161
Uploads: 0
![]() |
![]()
e hvala likovi puno, zvat cu sutra ovoga da dodje opet, krivo mi ba došo lik iz njemacke malo vamo u bosnu i došo beze da malo sviruckamo i zaebemo, evo skinuo sam OS i res fajlove za pa60 pa cemo probat sutra znaci izvadim diskete sve i drzim FADE i upalim klavu i kad zavrsi to onda ugasim ubacim disketu od OS i upalim opet ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
pre nego kad loduje resursee moras pritisnu VAD IN AÜT skros tije to liejvo ono za zavrsetak ion obrise sve pa tek onda postavis nov Os i Resurse razumes
aj ziveo ovde moram sve placati kod cehoslovaka Poz.. CAR Mirko |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.04.2008
Downloads: 161
Uploads: 0
![]() |
![]()
e, dok još nismo počeli taj operativni zahvat interesuje me, klavijatura ima harddisk od 40G, kad dignem novi sistem hocel biti sve uredu sa harddiskom, hoce li ga prepoznat ?
E raja hvala Vam za sve, evo rijesili smo problem odmah ujutro ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Mani se ti reistaliravanja novog sistema,pazi sta ti drug kaze.
I nemoj da trcis pred rudu,razmisli kao zreo decko,i probaj nesto sam da provalis,i naucis,znaci to sto ovde pise,nemoj da radis uvek. Zapitaj se malo. Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pa60, problem |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|