|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nije istina da nema razlike izmdu Le-Tr i Extreme-Studio,ima i to velika,onaj ko nije probao nemoze pricat da nema jer nezna ili ga uho dobro ne sluzi!
Imao sam Le i Tr i Extrema tri komada ,sad imam Opet Le(iz drugog razloga)Extreme sam imao sad oko godinu dana i tocno znam kako je radio na razglasu,sad taj isti set koristim u Le,ali Le-a nema sad u toj svirci izgubio se,cak ni neke boje koje bi trebale biti iste nerade indenticno,stoga ako niste probali jedno i drugo nemozete reci da zvuce isto! Da odgovorim na pitanje Tr ili Le? U prednosti je Tr samo zbog kartice koju koristi,nista vise,jer kao sto je vec netko spomenuo SMATR MEDIA se ne proizvodi vise i ako ona rikne problem ju je naci! Usb ne znaci nista jer sluzi samo za MID POVEZIVANJE(ne spajanje na PC kao Extreme za prijenos podataka)tako da njega kao da i nema! Sve ostalo je isto premda po meni i tipka je malo meksa na Le nego na Tr,i meni osobno LE je ljepsi jer je srebrni i bolje se uklapa na Spyder Pro! Na tebi je sad da se odlucis sat ces.... Pozdrav!
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kod tr mi se ne svidja sto je crne boje a ispod nje sivi lim pa ako je malo ogrebes primecuje se dok le je siv i ako se ogrebe manje se poznaje.U svakom slucaju bolje je kupiti novu klavijaturu.Le koristi smart media karticu koju je veoma tesko naci jer se ne proizvodi vise a i kad je nadjes ucenjuju sa cenom.Prosle sedmice sam pitao na jednom mestu,ima jedna ali rezervisana od 128mb i kosta 4000dinara.Mnogo!Nije ti velika cena tr,bolje uzmi nju.Novo je novo!Iste su to klavijature.Uporedjivao sam extrema sa mojim le,ne radi toliko bolje kolika je razlika u ceni a i sta ce kome onoliko banki i 6 izlaza.Sta ce solo klavijaturi 6 izlaza a na aranzere gde treba vise izlaza stavljaju samo dva L i R i jos tu prave zezanciju efekti sto idu na oba izlaza.Bezveze!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ili |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|