|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju vec pomenute, ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
#5 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.12.2005
Mjesto: Sl.Brod
Godina: 37
Downloads: 803
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA4X
Interesi: Sviranje
![]() |
Kolega što se tiće Casia to je jedna od najgorih klavijatura bar ja tako mislim nikada mi se nije sviđao posebno po izgledu a i zvukovi su nikaki to je za mene šund marka klavijature.
8) 8) 8) Ja se potpuno slažem s vama. Što se tiće te svirke.Evo ja sviram sam a svirao sam u bendu a sada i skupljam svoju ekipu,ali teško da će netko tražiti cijeli bend svi oće da sviraš sam i da manje plate.A što je hebeno svirat sam cijelo veće to nije za vjerovat.Mislim mlad sam ali sam prošao dosad puno puno svirki i to sam. A što kaže kolega Krešo trebalo bi oživjeti one plesnjake dobro ja sam bio beba :cry: hehe! ustvari nije me ni bilo,tako mi je stari prićao da je prije bilo to je zakon a ne ovo po kafićima već svima ide na živce.Ali kada sai sam dobro zaradiš ali se naradiš. |
|
|
| Favoriti |
| Oznake |
| 5000 |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|