|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
KRVAVI
|
![]()
E moj kolega Svirko,pocni ti to sto pre da naplacujes,posle ti niko ni hvala nece reci!A ne daj boze da crkne nesto u toku svirke,makar to i bio ventilator u pojacalu,mislis da ce te neko pitati,"E,kolega aj da podelimo troskove",tesko!
![]() Ja uglavnom uzimam 50EU za razglas,a nekad bude i 10EU posto smo ekipa koja radi vec 7 godina zajedno,pa onda ajde daj sta das,nema veze,necu ni ja propasti a ni oni se obogatiti,ali uvek mora da bude nesto,makar 100din. ![]() A ne treba ni preterivati. Imao sam par slucajeva da sam radio sa mojim orkestrom a kolega kog smo zvali u ispomoc je nosio svoj razglas,jbt. na kraju kad su se delile pare ovaj otkine cenu za razglas da umres,ma reko mars u pm i ti razglas,ni Metallicu da ozvucavas!!!
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.12.2005
Mjesto: Sl.Brod
Godina: 37
Downloads: 803
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA4X
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Ako imas svoj razglas i koristite to u bendu naplati nema nista za dzabe ni kod stare babe!!!
jer kada pocnes naplacivati fino ga i odplatis i od tih para si kupi jos dodatne opreme!!!!
![]() |
#3 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
A momci moji,
a šta mogu kad sam dobra duša.Da me neko i od vas traži za posudbu, ma nosi brate, ako će te spasit, ja sav sretan da sam pomogao. A kolega Neconix, da je puno puta bilo nezahvalnika, jeste, al eto šta mogu, takav sam pozdrav, Svirko |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Belaj boy
|
![]()
I ja mislim da je sasvim o.k.naplacivati.Ako se bas desi da bude neka baksuz svirka bez love,nema veze ali ne nalazi se na ulici 4000e,koliko kosta odprilike prosecan razglas.A i ta situacija sa nekim potencijalnim kvarovima,ko to placa.Placa onaj ciji je razglas pa se zato to i naplacuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Mi iznajmljujemo 4 EV zvucnika,trosistemca,ne znam tacno oznaku od lika iz Kragujevca
2000 dinara po danu.Mi ih koristimo 2 god. i za to vreme ih je otplatio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Belaj boy
|
![]()
Simke,mislis samo na zvucnike bez miksete.To je cena po radnom danu?Jel' to stoji kod vas stalno ili kako????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]() Citat:
Iz tvojih ranijih postova vidim da si OK lik, dobar muzičar i da imaš "šlifa", pa me zanima što sa tom svojom ekipom ne digneš neki kredit i za eto te dvije godine otplatite razglas??? Ovako dajete lovu, i opet nemate ništa od toga...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
PM1000/2, 4xEV1503(one su mi 'ebale kevu, 50kg jedna
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Belaj boy
|
![]()
Imati svoj razglas je veliki plus za muzicara osim ako nije u pitanju lencuga koju mrzi da radi.Razglas se otplacuje za tri do cetiri godine a desetak godina moze da radi bez problema ako se uzmu neke top komponente u trenutku kupovine.Naravno,tu je i samostalnost u smislu da ne zavisis od nekog,da li ce doneti,sta ce doneti i sl.A broj tezgi ako je u pitanju slobodan strelac(neko ko nije u bendu),raste za 30%,jer dobar muzicar u paketu sa dobrim razglasom ima veoma dobar prolaz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
koliko, placate, razglas |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|