|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ejjj za pocetak naj bolje je da uzmes neku klavijaturu ,a ostalo ce doci samo...heheheeee
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.07.2008
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 347
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: korg pa 80,Le
Interesi: u zadjne vrijeme pas BOB
![]() |
![]()
Gala a da uopste ne prodajem ove dve pa kupim pax2,pa da se i ja uslikam iza tri sinta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Citiram Malančeta:
Najbolje je da kupis Roland E80. I moj savjet...Neka ti kolega ROLANDINJOS sredi onaj mali đavočić SONIC CELL ili one Euro ekspanzije i ne treba ti ništa drugo...Koliko sam čuo od njega to je vrhunska tehnologija,premda nisam isprobo vjerujem mu na rječ jer je velik muzičar i znalac za Rolanda...A ako si puno na Korg-a...Onda si ko i ja...A onaj lopov Vladan što piše da sam ko zaštitnik životinja---E pa neka neka...samo se ti zezaj pa ću da ti pošaljem 2kg Kukuruza u vreći... ![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
Nemoj, molim te!
Dosta mi i ovo po koje zrno shto izvuchem! ![]()
![]() |
#5 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 12.06.2008
Mjesto: Beograd
Downloads: 107
Uploads: 12
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Roland,Technics
Interesi: make a music
![]() |
![]()
Evo,ja svecano obecavam,kad dobijem "sedmicu",svi ovde sto se javiste dobicete od mene na poklon po jedan PA2X...ma kakav PA2X,dobicete po KORG OASYS pa nek ide zivot...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
PA2x ........neces promasiti! Posle njega definitivno Yamaha T2 ,vrh sint.! POZZZ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Moj ti je savjet...skini sve demo-e sto ima od tih koje si naveo (ima ih mnogo)..preslusaj dobro..obidji par ljudi na zivim svirkama ...ko svira sta od tih klavijatura i poslusaj. U principu , i jedna i druga i treca mogu da zvuce kako god ti zelis to je sigurno samo je stvar prestiza. I dalje stojim pri svojoj teoriji da me apsolutno nakom godina i godina sviranja na G-800 zadovoljava moj PA1XPRO samo bi mi jako dobro doslo jos koji mega RAM-a, Pa2 je sigurno i 100% mocniji sint ali vajla brate zaraditi te pare... Radije stedim za bolje zvucne kutije od ovih sto imam nego za bolji aranzer. Za sada 1xpro zadovoljava u potpunosti! Pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
drzimo te za rijec.......
![]() |
Favoriti |
Oznake |