|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Nishki
|
![]()
Ima tu raznih stavki da bi se preko kompa ubacilo u ZIP.Moras da koristis ROLANDOV software.Nije sve COPY i PASTE.
Ako neces da se smaras sa softverima ,onda kako ti je JEFTABGD rekao "Sa kompa u flopi disk.Flopi u klavijaturu,pa sa flopija kopiras na zip." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Imaš još jednu opciju---FORMATIRAŠ ZIP u Rolandu (da ga klapi u svoj format) i kasnije preko PC-ja Copy/Paste...E sad ako se pojavljiva još uvjek da fali pojedini ritmovi,možda nisu u tom formatu klaviature za koju hoćeš da ih staviš...Jednostavan TEST:::
---ti ritmovi koji se gube na ZIP-u stavi na floppy i probaj da prekopiraš na sinth...Ako ne mognu sa Floppy-a onda je do ritmova a ako mognu onda nešto neće preko ZIP-a...Inače ja nikad nisma imo takvih problema sa ZIP-om tako da mi je čudno kako to---To je isto ko Floppy samo sa većom brzinom prenosa i većom kapacitetom...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
jel ima kakve veze sa memorijom možda?budem probao preko flopy diska ako će ići,ja sam imao oko 200 ritmova i prebacio sam i h na komp da si očistim karticu i da ubacim neke od njih i ove nove koje sam dobio,tako da im ima oko 400 sve zajedno.kada prebacim na zip i stavim ka u sint on izbaci nekih 50-ak ritmova za load.budem probao ovaj način sa floppy-em,puno hvala,pozdrav i zg-a.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.01.2010
Mjesto: Leskovac
Downloads: 784
Uploads: 0
Rekao HVALA: 30
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Roland G1000,Klavir
![]() |
![]()
danas sam hteo da obrisem sve stvari sa zipa i odradio format u klavijaturi, ali mi je izbacio pri kraju neku gresku i sada kad ubacim tu zip disketu ili bilo koju drugu tamo gde je pisalo ZIP sada pise UNFORMAT....da li sam nesto zeznuo ili? u pitanju je g1000...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.01.2010
Mjesto: Leskovac
Downloads: 784
Uploads: 0
Rekao HVALA: 30
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Roland G1000,Klavir
![]() |
![]()
nemam na kompu citac zip diskete ali poksacu da nadjem negde....nego ja sam stavio i jednu novu koja je bila zapavkovana i nju sam ubacio ali mi je isto pisalo unformat
![]() Dodato: kada formatiram zip disketu krene da radi onda izbaci disk eror i na slici polomljenu disketu ![]() ![]() Promijenjeno od harly (26.09.2010 u 14:37 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
zipdisk |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|