|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Da da...@Vaxter ...mogao bi ti i knjigu da napises ,ali to sto kazes ,ipak smo mi BALKAN ..... zajebani ljudi...sve skrto i ushtekano ...pogotovo vi iz SHeeM i Vojk City ... Eh sto nemam njivu da prodam ..pored autoputa!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
Nema knjige dok nam se sherif kresho ne raspishe!
![]() Em shto je knjiga, em shto mu uvek svaka na mestu! ![]() Eeee, da imam ja zemlju pored auto-puta, pazario bih T3, PA2X, E80, G70, Motif redom, Kurzweil pc3x, Oasys, i jednu fantomchinu... Chisto da se nadje za svirke... A gde su josh igrachke za studijsko igranje, pa ozvucnjenje... Hm... Trebece mi dve njive uz auto-put, kad malo bolje razmislim... ![]()
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
hahahah
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
Ma, shta njemu fali...
Radi posao... ![]() Mislim da bi moj deda pre crkao, nego da proda neku njivu... Rekao bi:"Mali, greota za zemlju da se na njoj grade fabrike..."! ![]()
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Isfoliraj ga za neki Traktor ....Kao ,hoces da radis,pa ga uvalis nekom! He He ..mislim da ovome nije mesto na ovoj temi ..ali jbg! Radi G1000....neka njega,ne menjam ga ja! A meni je i T2 trenutno san ,a ne T3 ....mozda ako prodam mog Stila1.9jtd ,onda cu da se pohvalim ovde sa T3.....ali posto T3 nije dizelas ,hmmm cisto sumnjam!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Godfather
|
![]()
I to shto kazesh...
Da ne zamaramo ljude lokalnim prichama... ![]()
![]() |
#7 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2006
Mjesto: banjaluka
Downloads: 790
Uploads: 32
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: klavijatura,harmonika,gitara
Interesi: racunari,studija,audio programi,vst,itd itd
![]() |
![]()
ajd ima jos nesto dobro u tome.mozda padne cijena tyrosu 2 pa ce se i obicni smrtnici dokopati dobrog aranzera.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
preview, tyros |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|