|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Vredan član društva
|
Ja licno imam G800 ,....! Jedan lik mi je rekao kako je to odradio i sve je funkcionisalo besprekorno kao sto si ti napisao! Mada meni to sve deluje komplikovano. Imam par drugara koji imaju Motif ,Le,TR i X5d ... njima nije problem da mi pozajme klavijaturu kad mi zatreba ,zato me to interesuje....tako da ako to stvarno radi ,kupio bih sebi jedan recimo TR ,ili X50 ,mozda i LE...i zbog solo-a ali i zbog odlicnih semplova bubnjeva i Bass-a! Neka se javi jos neko ko je imao iskustva sa ovim ....Mozda VAXTER...ili ne znam...????
Promijenjeno od NeX007 (10.08.2008 u 01:34 sati) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Drugar foruma
|
Ajde raspitacu se ja jos kod nekih prijatelja pa ti javljam ovde na forumu sto pre, i jos nesto, samo da napomenem da ti je g800 extra kao midi kontroler dakle mnogo ces lako sve da povezes no otom potom kad dodjes do toga ja cu ti pomoci posto sam to radio milion puta i vise od godinu dana svirao na taj nacin. Budi bez brige
POZZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Vredan član društva
|
Haaaa ..... gubimo 4-2 od Obale Slonovace .... Bedak ... hehehe
Inace ,hvala ....nadam se da cu uspeti da uradim to sto sam zamislio! |