|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#13 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 09.11.2004
Downloads: 543
Uploads: 0
Rekao HVALA: 6
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
@_nesa_
Napisi nam tacno redom sta pritiskas i sta dobijas. Ovo sto si do sada napisao nije najjasnije. Resenje ce se naci u svakom slucaju. Na primer: "Kad promenim ritam prvo put mi promeni boju, ali kad hocu da opet promenim boju za isti ritam onda nece. Znaci hoce samo prvi put." Ovo mi lici da pozivas ritam iz performancea. "Skinuo sam odavde SREDJENO.SET i ucitao ga, i od tada nece to da funkcionise." Ovo mi lici da set nije u redu, pa bi dobro dosao reset. "Nece da mi svira boje, ne znam o cemu se radi. Ukljucim ritam i hocu da promenim boju ali nista nece da funkcionise u PROGRAM-u, u PERFORMANS-u sve radi normalno, ali kad ukljucim program da promenim unstrument on nista ne funkcionise nece da menja." Kakve boje nece da svira?Da li boje iz PROGRAM moda ili boje iz PERFORMANCE? Da ne bi puno nagadjali, napisi redom sta radis ali se potrudi da tacno opises postupak. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pocetnicima, pomoc |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|