|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 04.06.2007
Godina: 37
Downloads: 320
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
probao sam tr direkt u mixer i nekrci, radi normalno, a kada je spojeno na pa50 i u mixer onda krci, kada slusam na zvucnike od pa50 onda normalno radi.
a probao sam spojit izlaz od slusalica na mixer i krci, tako da vjerojatno krci i na slusalice! razmisljao sam, ona nekada krci, pa malo prekida, dali je mozda skuren kondenzator? joj znate onu pjesmu: sto je meni ovo trebalo! ako budem morao placati popravak ja cu bankrotirat jer 6.9 se i zenim! probat cu ga rastavit cim dodjem sa posla pa cu vidjet dali ima kratki spoj gdje! hvala na odgovorima! samo da pitam! dali se to nikome jos nije desilo na nijednoj kljavi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Ajd' proveri kabl
![]()
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 04.06.2007
Godina: 37
Downloads: 320
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
kolega znam da ti je to smjesno, ali vjeruj meni nije nimalo
lagano mi pa50 dize tlak i imam osjecaj da bi mogao letiti kroz prozor s treceg kata |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Pa nije mi smesno, samo je moguce da je banalna stvar...Da je i problem do kabla...I meni se tako desavalo, pa kad sam promenio kabl, sve radi
![]()
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Prijatelju ako imas niki eletronicar u blizini idi nek otviri klavijatura i nek proveri one spojnice unutra znas one dzekove valjda je neki ne dobar kontakt dovoljno je razmrdat one kablove unutra pa videces dali je to problem ako nije onda servis.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Nemoj da lupas,ne moguce da si sve probao.
Iako jesi,probaj jos jednom,uostalom,odnesi u servis,a probaj da promenis mixetu,ili sta vec koristis,jesi siguran da je 100% do klavijature ? Rodjace,samo sam mozes sebi oko toga pomoci,nema ti druge. Raspitaj se...... Promijenjeno od Vaxter (17.08.2008 u 22:45 sati) Razlog: Obratiti paznju na izrazavanje! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nishki
|
![]()
Da li si ubacivao neke ritmove ili boje u klavijaturu zadnjih dana?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
izlazi, pa50, pokvareni |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|