|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| AILU - Sve shto vas zanima Bilo kakva pitanja, informacije i vezani za program |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 232 puta u 203 Postova
![]() |
Jesi li nasao i probao neki HDD repair firmware,ili HDD recovery firmware ili bilo koji HDD tool za popravku ili dijagnostiku HDD-a?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Godfather
|
Nisam ja, ali jesu ovi gde sam ga nosio na recovery.
Bar kazu da jesu... Odustali su od posla kad su, kao i ja, zakljuchili da je glava ili neshto od mehanike, a nisu uspeli da pronadju isti disk... Zvali su me, i rekli da osustaju... Ja sam pokushavao sa onim sitnim alatima koji imash na hiren-u i sl., ali nisu urodili plodom... Jbg, sistem ne vidi disk. U opshte...
|
|
#3 |
|
Odomaćeni član
|
Dovraga sa diskovima !
![]() Meni je crk`o 250Gb WD 2.5" SATA u laptopu posle samo 15 dana koriscenja!!! Ali je veoma interesantno crk`o ... znaci RADI, ali tako usporeno da to nije normalno... Da bi se XP bootovao sa njega treba mu i po 10 minuta... prvo sam mislio da mi je crk`o laptop... hvala Bogu da je samo disk.... Eh, MADE IN CHINA .. e to ih boli garant
|
|
#4 |
|
Godfather
|
Meni je ovaj radio slichno dugo...
![]() Mozda neshto duze... Mada, po svemu sudeci, kriv je ubuntu... A crkao mi je jedan SATA od 500 giga. Sreca da su na njemu bili samo neki filmovi, tako da mi i nije bio toliko bitan. Imao sam par projekata muzike shto sam radio na njemu, ali je sve menja-vishe nebitno... Imam srece sa diskovima, pa to ti je... ![]() A da stvar bude josh bolja, imam jedan Quantum Fireball od 20 giga, koji i dan danas radi... Sluzio mi je za prenos podataka. Bio u nekoj fioci koja je radila samo sa njom, a ostale diskove je unishtavala. Padao je, formatiran milion puta, preneo terabajte podataka, krchi i bruji od kako je kupljen, a i dan danas radi besprekorno, da kucnem u drvo. Niti jednog bad sectora... ![]() A spolja je SAV izgreba toliko da ne moze da se prepozna!
|
|
#5 |
|
Moderator
|
Pa Quantum-i su veoma kvalitetni diskovi...Imao sam ja u svojoj P2...Eno ga...I dan danas sljaka k'o leptir
|
|
#6 |
|
Godfather
|
Bili su, dok ih Maxtor nije kupio i upropastio...
Onda su neko vreme bili loshi, a zatim je ugashena njihova proizvodnja...
|
|
#7 |
|
Odomaćeni član
|
Ma sve je to otislo dodjavola ... em je minijaturizacija uzela svoj danak, em se sve pravi u Kini bez ikakvke naknadne kontrole kvaliteta.....
Mi smo u firmi kupovali neke specijalizovane, industrijske racunare direktno iz Kine. Cena je bila vise nego povoljna, ali kvalitet ... ma STRASNO! Od 30 racunara skoro ni jedan da ne radi....
| Favoriti |
| Oznake |
| sta |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|