|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Nishki
|
![]()
Hvala brate!Sad cu pokusati.........Pozdrav!
------------------------------------------------------------ EDIT:Tooooooooooooooooooooooooooooo ![]() Napravio sam ZUMMMMMMMM Horrrrrrrr ![]() mojoj sreci nikad kraja stvarno je do jaja............. Promijenjeno od milanceshow (20.08.2008 u 19:57 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
...lijepo si ti to opisao, samo, za nekoga tko će prvi put to napravit... teško da će uspjeti.
Još bi na to dodao, na kraju obavezno Save project na stick. I kada pališ klav, stick je u klav i automatski učitava s njega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Slazem se,a nisam ni ja odprve sve uspio,ali ovo je 90% posla!
![]() |
#5 |
Nishki
|
![]()
Evo jedno moje zapazanje.........
Jedno 5-6 godina sam svirao na Roland XP30.Upoznao sam njegove funkcije i sve sto sadrzi ta klavijatura.... Kada sam kupio G6 dosao sam do veoma povoljnog otkrica na moju srecu.G6 je veoma slican sa funkcijama na XP30.Sve funkcije sa XP30 se nalaze na G6,a razlika je u samo 20% funkcija. Izgleda da su kao bazu u projektovanju Fantoma G6 uzeli XP30. Ne poznajem rad oko semplovanja,multi-semplova i studiskog rada na njoj,ali covek se uci dok je ziv......... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pa,kad cemo cuti jedam mali demo-ic milance ??? da cujemo tu zver...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nishki
|
![]()
Sa trenutnom velicinom seta od 137Mb ucitao je za 2:29,5 sec.Prakticno za dva i po minuta........
Da li je to brzo ili sporo?Nemam predstavu jer nisam radio sa semplerima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
![]() P.S. pozdrav za moje kolege Josipa i Amadeusa...drago mi je momci da ste zadovoljni spravom i da napredujete u provaljivanju iste...samo napred... Promijenjeno od Vule (21.08.2008 u 02:01 sati) |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
Milance gde nadje toliki set?
Evo da i ja pitam nesto:Zna li ko ima li na G6 Brass Fall i pod kojim je brojem ta boja?Kod mene nema pregledao sam sve ali kad udjem u boju na edit ima semplove fabricke i to LEFT i RIGHT znaci dva komada ali nemam kao boju napolju napravio sam ja to nesto i to je dobro ali bi ipak da znam ako ga ima negde!To je isto kao i za kabinu ima unutra nema napolju. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
fantom, fantomg, pitanja, roland, sempler, workstation |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|