|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pa,kad cemo cuti jedam mali demo-ic milance ??? da cujemo tu zver...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nishki
|
![]()
Sa trenutnom velicinom seta od 137Mb ucitao je za 2:29,5 sec.Prakticno za dva i po minuta........
Da li je to brzo ili sporo?Nemam predstavu jer nisam radio sa semplerima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
![]() P.S. pozdrav za moje kolege Josipa i Amadeusa...drago mi je momci da ste zadovoljni spravom i da napredujete u provaljivanju iste...samo napred... Promijenjeno od Vule (21.08.2008 u 02:01 sati) |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Milance gde nadje toliki set?
Evo da i ja pitam nesto:Zna li ko ima li na G6 Brass Fall i pod kojim je brojem ta boja?Kod mene nema pregledao sam sve ali kad udjem u boju na edit ima semplove fabricke i to LEFT i RIGHT znaci dva komada ali nemam kao boju napolju napravio sam ja to nesto i to je dobro ali bi ipak da znam ako ga ima negde!To je isto kao i za kabinu ima unutra nema napolju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ljudi i ja ga uzimam...Samo me zanima ako ima kolega iz Hrvatske ili Austrije da mi kažu KOLIKO KOŠTA,I GDJE IH IMA?...Ili kakav link na PM bi mi mnogo pomogo...Kod nas NIKO ne uvozi Rolanda,tako da ih NEMA,nit sam imo priliku da isprobam...No par sedmica sam bio u dvoumici šta i kako,ali konačno sam "skupio muda" i odlučio se da pređem poslije toliko godina na Rolanda...Classica ako prodam ili ne,neka stoji samo da mi je dobiti ovu zvjerku...Mislim da je Roland s ovim modelom potuko SVU konkurenciju,a u odnosu na M3 je MNOOOGO BOLJI sinth,počevši od designa,pa nadalje...Evo i ja polalo "dolazim pameti" i plivam prema vodama Rolanda...(dugo mi je nedostajo,sve od legendarnog G1000)...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Ma Alixe bratac, izgleda da su presisali i OASYS
![]() Morace neki odgovor da stigne iz korga... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kao prvo pozdrav kolegi Rolandinjosu,covijek je stvarno ljudina i ovim putem mu se javno zahvaljujem,jer da nije bilo njega mnogi od nas koji imamo G6 jos bi uvijek tapkali na istom mjestu.......
Brass fall ima u G6 moras ga naci u patchu--pritisnes dvaput PATCH i tamo gdje ti pise MSAM kad pravis multisempl, stavi da pise INT i sa tockicem mjenjas onda boje,on ti je pod brojem 946
![]() |
#9 |
Nishki
|
![]()
@josipv
Tako je brate........ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
OVaku u HR se G6 moze probati u ZAgrebu u jednom music shopu,koga zanima gdje nek pita na PM,cijena je 2227eur.ali ako ide preko mene moze i nesto jeftinije!
![]() |
Favoriti |
Oznake |
fantom, fantomg, pitanja, roland, sempler, workstation |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|