|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
alo bre "FANTOMISTI",al ste se raspisali...
polako me vucete ovako kad vas slusam/citam da postanem jedan od vas... ronaldinjos,za koliko to jeftino moze da se nadje? nisam ga jos probao,ali saa ovakvim komentarima verujem da je zlo ajd,pa nek ide zivot... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
![]() ![]() Javi mi se na pp... |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#5 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
Aj pogledaću ja kasnije pa ću ti javiti... ![]() Potraži i ovde...http://www.roland.com/synth/Fantom/seminar_1.html... Promijenjeno od Vule (21.08.2008 u 20:25 sati) |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
ma probao sam vec nekoliko puta,i nece,izbaci mi da nije moguce instalirati.....
![]() |
#7 |
Nishki
|
![]()
JAOOOOOOO
Pa vi nemate pojma kako ovo zvuci............. E80 vazi za masinu koja "PUNO","DEBELO","MASNO" zvuci.......E sad..... ![]() Ostao sam bez teksta posle prvog forspila......(zajebo sam da pevam i svirao sam improvizaciju.. ![]() Veceras je bilo vatreno krstenje Fantoma G6...........Bez obzira sto klavijatura nije mnogo sredjena ,Ja sam prezadovoljan.............. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ko ima masla taj masti muda...Tako i vi...Neka neka...samo još jedno pitanje kolege i ako mi ko zna odgovoriti hvala mu do neba...Dakle ne znam jestel slušali onaj DEMO od Envera što sam uploado (onaj Rumba)...Tamo on ima na Extremu MOSS boju onog saxofona....E sad pitanje,možel se na Fantomu postići onaka nijansa zvuka i ona Moss distorzija koja meni ubija pojam muzike?Dakle možel da radi onako i na Fantomu ili imal Fantom nešto slično tim efektima i oscilatorima kao što ima MOSS?...Dakle samo još to me razdvaja od toga da ga kupim...inače da pohvalim kolegu ROLANDINJOSA koji može da sredi G6 mnogo ispod cene-svaka čast prjatelju!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
fantom, fantomg, pitanja, roland, sempler, workstation |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|