|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Nishki
|
![]()
Ma ja mislim da to moze da se napravi na fantomu......Imao sam ja na XP30 slicnu boju.
-------------------------------------------------------------------------- Sta da radim? Kupio sam za Fantoma jednu malu USB Flesku koja je velicina nokta kad se sklopi.http://base1.googlehosted.com/base_m...9684871e&hl=en Razmisljam da odstranim njeno kuciste i da tu flesku drzim stalno u klavijaturi jer me mrzi da je posle svake svirke vadim,a i plasim se da je ne izgubim...... ![]() Ako to uradim USB fleska nece ni da se vidi da strci iz klavijature........a kada se stavi u torbu nace biti problema......... Koji su vasi saveti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
E to sam hteo da pitam...gde se cuvaju semplovi za njega na HD ili...
Dal moras pred svaka svirka da loadujes i koliko to traje? Sto se tice moss...pa drugovi svako kupuje sto treba... Imate extrem,studio,triniti...oni mogu to...Fantom je nesto sasvim drugo. Pozzzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Inace proglasavam milanceta za vlasnik idealne kombinacije.
Roland E-80 + Fantom G6 Epa ljudi moji nema dalje. Sve u znaku roland. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Jes u Rolandovom svjetu...ali ovako---Nikad...G6 drži titulu u workstationima ali aranžeri---ma da ne započinjem....
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ma to ti je care isto...
E-80 + G6 2xpro + G6 T2 + G6 Milance ima samo jedna od idealnih kombinacija. Moze i 2x + G6 ..sto da ne...isto idealno... Posle ovo sve su samo nijanse tako nije bitno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Idealna kombinacija je PA2x i Fantom G ili X.....i naravno jedan midi kabl...probao i uverio se...a razočarao se u Midi Routing kod Roland aranžera...očajan je...
![]() Promijenjeno od milanceshow (23.08.2008 u 19:46 sati) |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
###a razočarao se u Midi Routing kod Roland aranžera...očajan je...###
Hebi ga drug...Ne može sve da bude idealno...Inače Korg je druga situacija...Premda je počeo OPASNO da zaostaje...Posebno sa workstationima...žalosno...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
|
![]()
Postavio sam jos jednu temu vezanu za Fantom G6 u kojoj ce svako moci da napise korisne savete i trikove koje koristi u radu sa Fantomom.Takodje i da postavi pitanje na istu temu.Pa neka se nizu pitanja,odgovori i korisni saveti.Cisto da ne pravimo guzvu na ovoj temi.Tema se zove
-Fantom G Tips & Tricks- |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
fantom, fantomg, pitanja, roland, sempler, workstation |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|