|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Nishki
|
![]()
@rolandinjos
@Alix Ma to povezivanje MIDI kablom nije problem...Samo treba dobro upoznati ta podesavanja...... Vecina nas retko ima priliku da se pozabavi tim problemom.Uglavnom su svi radili vrlo povrsno oko povezivanja 2 uredjaja...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Meni samo nije jasan g70...taj njegov midi routing...ne mogu da nadjem opciju da sa njega odaberem boju sa spoljnjeg uredjaja i tako da memorišem...
![]() Promijenjeno od milanceshow (23.08.2008 u 19:45 sati) |
![]() |
![]() |
#3 |
Nishki
|
![]()
Kada posle prepravke i doradjivanja Projekta JA sacuvam projekt na USB.Ali posle svakog tog postupka G6 kreira novi folder u kome se nalazi sve sa starog projekta i plus ono sta sam doradio u projektu.Tako da sam flesku od 2GB vec pola popunio.
Da li da obrisem stare projekte sa USB-a?Plasim se da ga nesto ne poremetim u radu. @rolandinjos Netreba da me citiras ako pises odmah posle mene. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Milance ugasi malo klavijaturu da udane vazdua!Neka se malo mucenica kovarne.Da dodje k sebi.U fabrici kazu da nevalja da stoji po par dana upaljena jer joj se ekran greje pa da se nesto ne istopi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nishki
|
![]()
Ma Ja samo da sredim klavijaturu ,a posle mi ekran i ne treba!!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ej ljudi daj mi pomozite ko braću vas molim...
Jedan slovenac mi nudi X6 fantom za 1300eura a još najbolje uzeće moj Classic u račun i 500eur da mu doplatim...E sad,daj neka neko od kolega (Rolandinjos i ostali) kaže jeli X6 toliko slabiji od g6,ili kako je s njima?Ili da radije prodam Classica za keš pa kupim G6...Dajte ljudi zapelo mi za ove ROlandove soliste,već sam ih počeo sanjariti...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Odomaćeni član
|
![]()
Mislim da neke velike razlike nema sto se tice zvuka,X6 nema numericko biranje,mjesto usb-sticka koristi flas-card po meni puno bolje jer vam se moze dogodit da zaboravite usb stick pa se morate vračat po njega 30km kao ja jucer
![]() ![]() ![]() Ostale funkcije su manje vise iste jedino mislim koliko se sjecam da G6 ima malo bolji editing od X6...... Uostalom to ce ti kolega rolandinjos puno bolje reci on ih im a obe....... Citat:
![]() |
![]() |
#8 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
P.S. ako ti nešto znači,ja bi sad pre za kafanu opet uzeo X-a,samo zato što je manji i lakši... Promijenjeno od Vule (24.08.2008 u 15:00 sati) |
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
fantom, fantomg, pitanja, roland, sempler, workstation |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|