|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Nishki
|
![]()
Evo kako se dolazi do tezgi........
![]() Ja se lepo raspitam kod ljudi gde se ko zeni,udaje,pravi rodjendan,ide u vojsku,puni osamnest godina pa se ja lepo pokupim i idem da molim i kumim te ljude da sviram kod njih.Mnogi me odbiju ,ali ja sam uporan i u 90% slucajeva ja pogodim veselje..... Zato sam pun sa tezgama...... ![]() Ima li neko bolju taktiku...... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Suludi Moderator
|
![]()
Ovdije u kraju gdje sam ja je zajebano isto! Ima vec par velikih koji se non sto grebu i drze a vecina klubova hoce samo harmoniku ne elektricni intrument! E jebeno je..sad ovaj august mrtva sezona neces nidze zasvirat osim kuci i ako zasviras nema para...ima ova jedna diskoteka jedna od najvecih od nje gazda neda nikom muzicaru da udze u nju da radi samo ima svog rodzaka kako sam nacuo koji vodi gitaristu i harmonikasa svi samo ko fol drmaju nesto a ovaj na pa1x pro pusta midi fajl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Saobracajni Inspektor
|
![]() Citat:
a sto se tice tih "kolega" i kolega koji rade za maltene dzabe ne mogu ja to da shvatim moj mozak to ne prima NIKAKO. Evo letos smo na moru radili sa pevacicom iz KS i prica mi ona da je dole 1500 din za vece standardna cena i da nemozes da dobijes vise a ima ih dosta koji rade i za manje. Ovde skoro nas gazdarica ispali kao puno joj da nas placa (radili smo za po 50€ na dvojica moj razglas) i angazovala neke klince fajlase za po 10 € posle kaze njoij je svejedno samo da se radi i da bude jeftino ![]() ![]() A imao sam i gomilu ponuda tipa ajde da radis kod mene kao za baksis i onda krece prica znas kakvi sve gosti tu dolaze......... ![]() Kako kaze Marinko bolje dzaba lezat nego dzaba radit, i bolje struca u 'ladu nego dvije na suncu.
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
pa to care i onda pocnes jos pricu kao kako je sta ima novo nebi li nadoso koje uopste taj hahahahahaha
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
ok momci razumijem da je u zadnje vrijeme izuzetnto tesko doci do prave tezge upavo i meni , ali dodjem do tih tezgi mozda vjerovatno zbog nekih starijih zasluga.a sada vas molim da sagledate cinjenice sta ste vi uradidili i koliko ste uradili da bi vas ljudi prepoznali da ste to vi.
sto znaci da treba jos dosta vremene potrositi i uvijek uvijek se dokazaivati da nesto vrijedite jer je na muzickom trgu opasna konkurenca isto a mozda i jace nego u proizvodnji pa dobro razmislite koliko je kvalitetnih muzicara brez posla.hocu reci to koliko ste vi investirali u svoj projekat ako ga imate ,a ako nemta pozurite na tom planu jer to je kvalifikacija isto kao u nekoj srednjoj skoli tako se to sada gleda.ja sam jedan malo siri lokalni muzicar koji je obisao malo i vise od evrope pa i svijeta ali jos nepoznat u svijetu prave estrade.E tu je poenta ove cijele price da ne kazem da su mene upoznali nego sam sam ja upoznao njih -one ljude koji sada poznaju mene i tako idu tezge FALA BOGU.neznam da li ce ova poruka vama nesto koristiti ali ipak razmislite sta radite moze vam dobro doci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.07.2008
Downloads: 2589
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg Extreme,Roland XP30
Interesi: Sex,droga,alkohol...sve sto vole mladi
![]() |
![]()
prvi problem je sto nema para,a drugi veci je taj sto se NE SLUSA,VEC GLEDA,na nasu zalost...bitno je da je pevacica izbacila sise a mi ovamo sto smo skidali pesme poravili ritmove boje ili sta vec,mi sto iza nje kidamo,nas ko jebe:-(to je surova realnost.pozzz svimaaaa!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nishki
|
![]()
Onda je to idealno!Ti budi sa pevacicom u semi,a pustis nju da pogadja tezge.....i svi srecni i zadovoljni.........
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dolazite, kako, tezgi |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|