Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Ostali Instrumenti > Kutak za harmonikaše

Kutak za harmonikaše Pravo mesto, za pravo pitanje ;)

Alati tema Display Modes
Star 27.08.2008, 23:49   #12
zlajaUSA
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 08.07.2008
Downloads: 193
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
zlajaUSA befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard basovi na harmonici za koncerte drugacije namjesteni

Pozdrav svima, evo da i ja koju kazem na ovu temu, svirao sam Weltmajster i sad imam Elektro fox dobra je za sevdah bez elektronike a imam i American Italo Chicago Politone super za kola ostar zvuk, milion je vrsta harmonika pa i ove danas Guerini izgleda nisu nesto kao one prije Guerinke sto su mi lezale srcu , sve zavisi kakav zvuk lezi ti srcu i dusi, i sta vise volis to ti je ko neizljeciva ljubav koja nit se gasi niti nestaje, nego natrko sam jednom na dobru harmoniku ali basovi su joj drugacije namjesteni i pojma nemam kako se svira, kompozitor koncerta koji je otvorio muzicku radnju mi kaze da je za orkestre i simfonije ko zna.,ne znam puno bas o koncertima i simfonijama itd, zove se Djulieta- valjda talijanka i to profesiuonalna trazio je 2500$ pre 5 godina za nju polovnu, ali da bi mi neko to prepravio i promjenuo basobe i uradio promjenu da mogu nasu muziku svirati kostalo bi me vise nego neka nova harmonika a i danas me srce boli za njom kako je lijepa i bogata -sviram stalno 120 basova a ova je imala najmanje jos dva reda basova vertikalno vise - klavirka ma samo sto ne progovara, nego kako niko ne spomene koliko vremena bi uzelo otprilike klavircu da nauci dugmetaru svirati, eto nastavite komentarima i mnogo pozdrava svima od Zlaje
zlajaUSA je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
harmonika, pocetnika

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 16:12

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije