|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Godfather
|
Msn ponekad iz chisa mira gubi konekciju...
Ne zna se zashtao... Nekad ga povrati jednostavno pokretanje internet explorera... Chudno ali istinito... ![]() Ono shto uvek mozesh da uradish, ako ne uspesh da ga sredish, je da napravish novog usera na sistemu. Tom useru ce sigurno msn raditi kako treba. Prebaci posle sve fajlove iz my documents i sa desktopa kod njega, i nece biti problema. Mozesh da prebacish i konfiguraciju start menija, za svaki sluchaj... ![]() To provereno radi... ![]() Shto se piratskh sistema tiche, sve zavisi ko je pakovao sistem, i kako ga je spakovao...
|
|
|
#2 |
|
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 682
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Preporucujem ti da skines novu verziju Windows Live Messengera. Bolje ti je skini verziju 8.5 nego neku beta evo ti i linka http://www.filehippo.com/download_msn_messenger/ ali prije toga izbrisi taj koji ti je trenutno, instaliraj ovaj i sve bi trebalo biti ok
|
|
|
#3 |
|
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
Ja sam primjetio da ako ti datum i vrijeme nisu tacni nece da se spoji... ako si stagod radio s tim.. mozda ..
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Odomaćeni član
|
Citat:
AUuuuuuuuuuuuuu ljudi pojede me ovaj MSN.... Reinstalirao sam XP i sve up-date i opet nece... Luuuuuuuuuuuuuuudim............!!!!!! |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Odomaćeni član
|
Vax ajd molim te pogledaj po netu ti se razumes..sta znace ove greske...?
Error code:80048820 Extended error code:80048412 Ja sam vise izludeo ne mogu. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Odomaćeni član
|
Ljudi predjite lepo na Skajp. MSN je totalno odlepio.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Godfather
|
A da ne idesh ti preko nekog routera na net, pa ti on pozatvarao portove za msn?
Msm, poshto vec kazesh da ti je vreme na kompu oke, i da si reinstalirao sistem...
|
|
|
#8 |
|
Odomaćeni član
|
Da, idem preko ruter.
Delimo net ja i moj drug preko ruter? Mislis da je to razlog, kako da sredim? |
|
|
|