|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
|
![]()
Fratello Stanisic,gazda je Dragan,a sve ostalo sam napisao u temi Hajde da se zalimo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
E ovako da i ja dodam jednog na listu.
Gazdu nisam upoznao sve je islo preko menadzera lokala koji nam je za docek ostao duzan 100 eu pod izgovorom da nema i da odradimo reprizu pa ce nam sve isplatiti. Lokal je bio pun sve rezervacije popunjene,npr cena jedne casice rakije je 300 din o ostalim picima da se ne govori. Sada Trazi da radimo i za docek pravoslavne ng sa izgovorom da ce nam sve isplatiti posle te veceri,na sta naravno nismo pristali. Svirka traje od 20h do 5h ujutro bez pauze. Dogovorena cena za docek je bila 300 eu plus 150 za reprizu. Sto je po meni smesna cifra ali sta ces treba svaki dinar danas. Lokal : Bouquet Wine House (poznato kao vinski bar) Adresa : Dunavska 25 Novi Sad Mendzer : Zoran Dejic |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Čuj od 8 navečer pa do 5 ujutro i to bez pauze. Pa to je kopanje, a ne tezgarenje. Kod nas ni svatovi toliko ne traju.
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Poslije skoro 5 godina situacija se promijenila iz korijena!
U Termagu sviramo ovu sezonu i sve je u najboljem redu tako da ih brišem sa ovog spiska!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Satriani
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
![]()
To sad "masne pare" a?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Ja bih mu marnuo 500 za svirku od 8 do 5 ladno.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kao kod kuće
|
![]()
Radili smo mi tri godine za redom u restoranu Rubin u Temerinu od 2008-2011 za 600 eu,200 eu po clanu... Nikad lase svirke nismo odradili,pice i klopa neograniceno i imali smo tri pauze za svirku od 21-3h. Gazda je isplatio svaki euro i jos castio sa 50-60 eu svake godine. Vikendom kada je bila potrebna muzika dobijali smo 5000 din po clanu.
Dok Rubin nije preuzeo izvesni Tihomir,voditelj sa pinka. Sada tamo rade za 1000 -2000 din vikendom,sto je stvarno uvreda za svakog muzicara bez obzira na kvalitet rada. Meni je taj isti Tihomir jedva platio opravku njegovog mikrofona koji je bio u servisu,a cena je bila 500 din. Mislim da takve gazde treba bojkotovati i ne prihvatati saradnju ma koliko teska situacija bila sa parama,nego prihvatati da se radi za 1000-2000 din . |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Satriani
![]()
Tihomir, što je vodio grand paradu?
![]() |
#9 |
Kao kod kuće
|
![]()
Da bas taj..
|
![]() |