|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Belaj boy
|
![]()
Odlicna tema.Svu djubrad koja vara i exploatise muzicare javno imenovati.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 14.06.2007
Mjesto: Sweden
Downloads: 598
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg PA2x pro,Korg Triton Studio Roland G1000,Yamaha DX11 ,Guerrini superior 2
![]() |
![]()
i ja se slazemm sa vama trebamo da se informisemo o smradovima koji bi se jabali a da im neude....i zakidaju muzicaree
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pre 3-4 god svirao sam kod dvojice braca,smradova Novu godinu u Brusu ispod Kopaonika,ulica iznad centra.Pogodili smo po stolici.Rekao je da ima 500 mesta a kad smo otisli videli smo da ima 300.Kad smo odradili Novu i reprizu brat sa kojim je pogodjeno nestaje i gasi mobilni.Ovaj drugi nas strasno zakida sa isplatom,daje nam 10 puta manje nego sto treba tako da smo se vratili kuci sa po 6500 dinara (80-tak evra).Malo je falilo da ga izudaramo.Tad sam se iznervirao kao nikad pre.Ja sam hteo da mu uzmem auto (128-cu) dok nas ne isplati ali nisam mogao da vozim dva auta.Majke mu ga zab..em!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Suludi Moderator
|
![]()
Prije dvije godine, uklopio sam sam tezgu za petak i subotu 200 eura oba dana i fakatpice bezplatno...prvi dan puno, baksisa kisa gazda presretan! Drugi dan isto tako samo oko jedan sat dolazi gazda i kaze:" evo ti 20€ i racun za sta si do sad pio" Ja ga gledam a popio sam mozda milion cola jebiga ozednis....i ja sam mislio da on meni baksis daje kad ono plata! I pun lokal gostiju ja izkljucivam u miru instrumente saljem pjevacicu kuci kad meni sef poce nesto pricat...nije vazno dobio je on svoje al ja ipak pare nisam! Slijedece sedmice sam otiso kod njeg sa hrpom jarana i narucio mezu pice nema sta nema, na kraju svi smo ustali i reenili ja sam reko: " odbij to od moje plate" a bilo nas je 12 dusa!
Lokal: Esmeralda, Sindelfingen! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 05.04.2008
Mjesto: Beograd
Godina: 42
Downloads: 1376
Uploads: 32
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 19 puta u 18 Postova
Instrumenti: Kawai K1m,Yamaha Montage & Korg Pa4x
Interesi: Brazilian Jiu Jitsu & Xbox 360
![]() |
![]()
Znate kako kazu u narodu:
Svaki gazda je najbolji kad ga nema (aj da se ne izrazim mrtav). ![]() Cast izucetcima.
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.01.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1359
Uploads: 2
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Roland G70 i Korg PA2Xpro
![]() |
![]()
Joj ljudi moji i meni se to prije par godina desavalo sa gazdama oko isplate.
Jedan ovde kod mene je u Austriji/Wels-Marchtrenk restoran MONACCO koji drzi gazda Ramo, a drugi necu da imenujem jer scovjekom sam imao konflikt, mada bi i sa njim rijesio ali covjek je umijesan u kriminal i drogu tako da sam digao ruke i sto bi rekli halalio mu pa makar mu za lijekove zahvalio. Ovaj prvi nije samo da zakida ili ono dodjem ti nego jos naredjuje sta da se svira u koje vrijeme i koje sta, da se neizrazavam znate kakvi su to momenti ako ste bili u takvoj situaciji. Ovde kod mene i naokrug 100km svi ga poznaju i svi ga izbjegavaju za saradnju, znaci zadnja stanica za svirku a i dnevnice kao kod nikog male i jos te zakine a radi se dva dana i kaze nakraju petak nije bio nista a ono petkom pola lokala puno. Dakle, ako od vas slucajno nekog bude Ramo iz Welsa zvao budite dobro oprezni i pazite na uslove jer i picem zakida. poz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.01.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1359
Uploads: 2
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Roland G70 i Korg PA2Xpro
![]() |
![]()
Hvala bogu sad prosli vikend sam poceo veci lokal u Salzburgu kod slavnog Hamdije
da radim dva mjeseca pa nadalje i sve pase kako smo se dogovorili. Nisam vidio veceg gospodina i dzeka od gazda, kod njega je rijec zakon i + te pocasti ako je dobro on prosao inace nema da ti cent od pogodbe hvali pa makar on iz svog dzepa te isplatio. Covjek je na svom mjestu i preporuka za sve. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
crna, gazde, lista, lokala |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|