|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Nishki
|
![]()
Pa nisu losi ritmovi........
Covek se trudio naj bolje sto je znao......to ne zvuci lose..... |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.09.2007
Downloads: 182
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ovo mi se uopste ne svidja.
Samo sto je razlicito malo od ostale aranzere..ne znaci da je bolje... |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Vidim ja da će frci izmedju Rolandovaca i Korgovaca pridružiti i treći...možda nastane opšta tuča...
![]() ![]() P.S. na par ritmova mi se dopala noga... ![]() Nedime,koja je cena ove kljave? Promijenjeno od Vule (10.09.2008 u 04:56 sati) |
![]() |
#5 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
A, sta fali ovoj dvojci, bolje ovakva cista, nego neke sa nekim zvoncicima i glupostima....
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Nishki
|
![]() Citat:
Koja je cena klavijature? Promijenjeno od milanceshow (10.09.2008 u 14:04 sati) |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Na poslu sam pa neam zvučnjake...Ali obavezno ću da vidim te primjerke i dam iskrenu ocjenu...pa nek se ljuti ko koliko god hoće...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
Sredja zalost, ali ne moze praviti ritmove (za narodnjake), neko ko ne svira tu muziku. I nema nikakve veze sto se on razumije u sve zivo (na tehnickom nivou), ako covjek ne svira dobro-a ne svira bas zato sto se razumije u sve to.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.06.2008
Downloads: 13
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Ispravite me ako griješim, ali ova 'nova' klavijatura mi izgleda kao dobra (relativno) stara SD-5 sa style-ovima i zvukovima za narodnu (i novokomponiranu) balkansku muziku. Nekako mi se čini premali napredak za "stvaranje" 'nove' klavijature, kad se sve to (osim novih zvukova) moglo postići izdavanjem Style Pack-a sa novim ritmovima.
I zar nije malkice čudno da se 'balkanska' klavijatura predstavlja i prodaje u Americi, a na stranicam matične tvrtke u Italiji ni traga ni glasa o njoj. Ne očekuju valjda da će netko odavde kupovati klavijaturu u americi (jest da su tamo jeftinije, ali putni troškovi bez problema 'pojedu' tu razliku u cijeni). A i šta im je trebalo ono spominjanje nepostojeće države... Nekako mi se čini da Ketron, usprkos tome što prozivodi izuzetno kvalitetne i dobre klavijature, nikako da se 'popenje na zelenu granu'. |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
Polose je ovo da bi stajalo na sajtu jedne ozbiljne firme.Ovako nesto moze da odsvira svaki muzicar koji pocinje da svira.A ovako moze da zvuci bilo koja klavijatura novije generacije.Bubanj,bas,solo boje su klasika semplovi sto imaju i na ovom sajtu.Nista toliko posebno a cena im je iha...I da,otkud se pominje Yugoslavija koje vise nema a imena demosa su sprdnja (Turko folk-sranje,).Najbolje da je napisano turci-ku..ci.da zvuci ovako pa u redu http://www.yu-midi.com/forum/vbtube_...tube&tubeid=49
Promijenjeno od zsimonovic (10.09.2008 u 15:05 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
balkan, ketron, sx3000b |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|