|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#61 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.06.2008
Downloads: 13
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]() Citat:
Ne postoje bolje i lošije klavijature (u istom rangu cijena), nego samo klavijature koje su više ili manje pogodne za sviranje određene vrste muzike, a bolji ili lošiji može biti samo čovjek koji upravlja tom klavijaturom. |
|
![]() |
![]() |
#62 | |
Zavisnik od foruma
|
![]() Citat:
ti sta se tacno desava na ovom topicu, citav ovaj topic nema veze sa Korg ili sa Ketronom, drugo je ovde u pitanju. Sint kao Sint naravno da je dobar.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
|
![]() |
![]() |
#63 |
Kao kod kuće
|
![]()
Nedime ajd molim te nemoj vise pricati gluposti,amerika je centar svijeta zato se lakse dođe do nekih veza,,,europa je šupak svijeta a srbija- bosna i Hrvatska su samo hemeroidi na tom šupku,,,zato mi nemozemo lako doci do te limuzine da nas voza....Brale tamo gdje si ti nema konkurencije i mozes im prodavat fazone,al zasto te ovdje sprdaju,jer ljudi znaju sta valja i kako to treba zvucit,i zato nemoj ovdje govorit sta vi znate o muzici,ovdje ljudi koriste svoje instrumente maksimalno..i dobro znaju sta valja...Boli me i za ketrona i ostale,ja kad bih se malo vise angazirao poceli bi JV bubanj ubacivat pod normalno u sintove, bili bi u prvoj mapi na rolandu...hehehee
#64 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
ma 'ebe se njima za balkan i Južni Vetar...svima njima je ovo smešno malo tržište...više kljava prodaju u jednom njujorku nego u celoj bivšoj jugoslaviji...nemojte se ljudi svadjati oko gluposti...
![]() |
![]() |
#65 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 02.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 1686
Uploads: 11
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 26 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2
![]() |
![]()
Dali taj ketron moze primati Semplove i dali je on bolji od SD1 ketrona i koja ce mu cjena bit.
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
GALA,
U Americi da nema konkurencije?! Da nisi malkice pretjerao? Pa ako bilo gdje ima konkurencije onda je to u Americi. Da nema konkurencije onda se potencijalne djelatnike ne bi ni mamilo svim i svačim, između ostalog i spomenutom limuzinom. |
![]() |
![]() |
#67 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
gnovako8,
Ketron SX-3000 (koji je rađen na bazi SD-5) ne prima sample-ove, ima neke zvukove i style-ove (osim orijentalnih) koje SD-1 nema, a da li je bolji od SD-1(+), vjerojatno nije (osim što je noviji) a cijena u USA je oko 2800 do 3200 USD (ovisno o ugrađenim opcijama tj. HDD-u i vocalizer-u), pa će u Europi biti otprilike isto toliko ali EUR-ima (bez konverzije). Promijenjeno od m@x (11.09.2008 u 13:45 sati) |
![]() |
![]() |
#68 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
#69 |
Belaj boy
|
![]()
Apsolutno se slazem sa Galom.Bez namere da uvredim nase ljude koji zive svud po svetu ali kvalitet je na strani baze(maticne drzave,Srbije,Bosne,Makedonije,Bugarske,Turske).Ne zavaravajmo se,99% ljudi zivi ipak ovde i to je prava konkurencija.Dijaspora po pitanju muzike mnogo zaostaje.Gde ta deca da nauce?Kod koga da idu na casove i gde posle da uzivo to cuju?NIGDE.Samo u svojoj domovini,bila ona Srbija ili Tunguzija,svejedno.Imali smo slicnu situaciju i sa Rolandom koji je izbacio neki aranzercic za Balkan,EX ili tako nesto.Covek im je uradio ritmove i ???Nema veze sa zivotom.LOSE,ODVRATNO LOSE.Moje je misljenje da to ne moze da odradi jedan covek jer niko nije toliko sirokog znanja da pravi 20-tak ritmova sa razlicitih podneblja.Ja na pr.nikako ne bi znao da napravim nesto za Madjare.Svako prosecan Madjarski muzicar bi to uradio bolje.Mogao bi da konvertujem nesto,malo promenim neku zveckicu i to je to,ali te stvari ne prolaze,jebiga.
|
![]() |
![]() |
#70 | |||||||
Nishki
|
![]()
Jel mozes nesto da postavis sto ti sviras i sto ti pravis......a ne da podturas tudje stvari.
Ovo je tvoj post : Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
----------------------------------------------------------------------- Sa druge strane ja tebe razumem.Hoces da postignes nesto u toj tvojoj karijeri.Ali te molim da ne vredjas moj sluh i inteligenciju ,a i inteligenciju i sluh drugih clanova. Mnogi odavde sa sajta sviraju i rade na balkanu.Muzika je toliko napredovala u zadnjih 15-20 godina da je to nenormalno.Postoje mnogo dobrih sviraca na balkanu i malo sire.I ti ljudi su upoznati sa kvalitetnom muzikom i sa kvalitetnim ritmom. Generalno gledano,ritmovi mogu da prodju ali ne u nekoj visljoj klasi. Nebi bilo lose da poskidas DEMO Klavijatura i DEMO benova iz download centra.Pa preslusaj malo.Tu ces da vidis razliku.Ima tu i dobrih i losih stvari,ali ti slusaj dobre stvari. --------------------------------------------------------------------------- A sto se tice konkurencije u USA.............da su nesto veliko postigli sa muzikom na balkanu i evropi,sigurno nebi otisli za USA.U Americi ako imas srece mocices da zivis samo od muzike,a opet to ne garantuje kvalitet tog muzicara.Mada ko moze da garantuje kvalitet muzicara u Evropi ili bilo gde u svetu po obimu posla.........itd......... --------------------------------------------------------------------------- Sto se tice globalne saradnje muzicara sa Balkana i Basari Studia............ja sam ZA.....ali nebi ja za pare radio,tj. da me ti placas. Hocu da imam procenat na autorskim pravima........ --------------------------------------------------------------------------- Demo ritmova koji sam skinuo sa linka ka Ketronovom zvanicnom sajtu su malo pod znakom pitanja sto se tice autorskih prava. Na prezentacije nekih ritmova su neke zakonom zasticene pesme.Tako da moze neka tuzba da vam stigne..........razmislite malo................... --------------------------------------------------------------------------- Nebih zeleo da se ova tema zavrsi sa mrznjom izmedju nekih clanova.Zato molim da lepo i lagano smirimo strasti..... Nedim je postavio ovaj njegov rad zato sto nas ceni kao skup ozbiljnih i kvalitetnih muzicara.Zato i mi moramo da gledamo na njegov rad sa ozbiljnoscu...... @Nedim Drago mi je sto si podelio svoj rad sa nama.......Pozdrav! |
|||||||
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
balkan, ketron, sx3000b |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|