|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
opaaaaaaaaaaaaaa.......... to almire, reci mu!!! 1000% si upravu.!!!!!!
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Puno teških riječi...ali s razlogom.
Čudim se da tako reagirate na Nedima,pa on je davno svojom postovima pokazao kakav je lik. Neću reći da je loš momak,ništa više nego ja. On jednostavno ne pripada ovom podneblju gdje živi većina nas ,ili je živjela... To su malo stvari za psihologe ,da objasne o čem se ovdje radi. On je "talava",mi smo rumba, estam ,različiti svjetovi u muzici.Svi sviramo ili smo svirali,gdje nedim svira,s kim... Kao druženje na forumu ok,ali prevelika pametovanja,ja i ja ...To ne ide.U stvari ide ,već jako dugo... I onda se čovjek zapetlja i nema kraja tome... |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Onda se mi cudimo zasto tvornica ne odradi kvalitetno svoj dio posla pa nije ni cudo,kakvi ljudi rade za njih dobro i zvucimo,dobro i sviramo....
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ja mislim da bi bilo pošteno da prestanemo sa svadjom...Nedim je rekao šta je imao a i mi smo...glupo je da se pljujemo dalje...
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
I ja mislim da bi trebalo prekinuti svadju...
A SX3000-B...Pa moj iS50 je zvucao jedno 10X bolje od ovoga... Bez ljutnje, ali ovi demo snimci su 0...Mogu da se kladim da Alenov Pa50 radi 3 u glavu kada uporedim sa Ketronom...
#6 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Cudno da ovo nije vec zakljucano, necu biti ja taj koji ce to da uradi.
Znaci sva Nedimova pomoc od ranije pada u vodu??? Ovde se vise ne radi o Ketronu? |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
balkan, ketron, sx3000b |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|