|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
pa lepo su rekli da ce da daju samo informacije o OS i vreme kada ce izaci sto su i uradili imas link u prvom postu........
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
fala puno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Treba mi srednji "Silen ili Selen blok" za Forda peticu, pa ako ima neko neka mi javi ili posalje!?
To je ako ne znate, najnoviji OS za Eskorta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
slab je ford bolji je roland
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Auuuu,
kolega tranzit, za ovo momak, ajme, dužan sam ti barem dvije gajbe piva.... A da nas na forumu ima svakakvih, i to stoji. Al zato bi svi skupa trebali i cijenit trud naših administratora i moderatora, koji su ga osnovali da si jedni drugi pomažemo, i kojima je užasno teško radit kad moraju non stop visjet i promatrat da negdje u nekojoj temi ne uleti koja psovka ili započne prepirka a i vrijeđanje nekoga ili nečega. I zato, govorim ovo u svoje ime, ako ja imam nešto bolje od drugoga, ili možda bolje znam svirat od nekoga, ili se bolje razumijem u nešto, neću sigurno nikoga niti vrijeđat niti omalovažavati,niti se nametati. Hebiga, stoputa sam rekao i stalno ću govorit:::ne možemo svi znat sve, ne možemo svi imat sve. Pozdrav svima, Jaoooooo, zlatan momak....... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
novi, operativni, pa800 or pa2x, sistem |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|