|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#17 |
Godfather
|
![]()
Opet Adrijane, chemu SKUPI koji moze da uradi posao isto kao i jevtini?
Vec sam napomenuo da sam ja mashine koje neki naplacuju 1200e prodavao za 800e. I sve isto radi. Shto se podeshavanja samog sistema i ostalih programa tiche, to se uvek moze odraditi ili po ukusu, kako sam ja radio ljudima kojima sam prodavao, ili bash onako kako su podeshei ti AudioPC. Naravno, uvek moze da se skine image jednog kompa, i prebaci na drugi, za one koji ne brinu o legalnom software-u... ![]() Zashto bi bio problem da na pr. ti koji imah taj AudioPC samo postavish ovde ljudima objasnjenje kao shta podesiti, ili meni image, i da ja ostavim detaljno uputstvo kako sve to nashtelovati? Ipak smo ovde da pomognemo jedni drugima da na shto jednostavniji, ali opet i shto jevtiniji nachin dodjemo do zeljenog cilja... ![]() Na pr. ti meni poshaljesh image, ja vidim kako je sve podesheno, i kasnije mogu ljudima da isto tako sve namestim, a oni dobiju kompjuter iste, a ako ne i vece radne moci za 400 eura manja. ![]() Ista stvar kao za nelegalne seriale za programe... Jedan kupi, pa izbaci na net... S' tim shto je ovo 100% legalno! ![]() Jer ako svako posle ubaci taj isti, ali legalan program, sve je ok... ![]() Jedino ako stvarno nema poverenja u sebe, ili nekog drugog od koga bi to kupio, neka uzme, kako ti kazesh, SKUPI AudioPC, mada, shto se mene tiche, to nije vredno tih para... ![]()
Favoriti |
Oznake |
bubnja, moze, pa50, sempl, vuci |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|