|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
Koliko para ?
Ako nije tajna... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
800 evrića...a da li valja za te pare još ne znam...krećem sa "analizom" večeras kad se vrnem sa "bauštela"...:-)
|
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
|
![]()
Nije mnogo.
Nestrpljivo ocekujem izvestaj, jer sam i ja mnogo zagrejan za njega. pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ovako na prvu,za one koji koriste fajlove,prava stvar,čita sve žive formate sa USB-a a u opciji MP3 fajlova ima nešto kao "vokal eliminator"...e sad kako to radi ne znam ali ima i to jbg...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Jedva cekam prve utiske i imao bi odmah par uobicajenih pitanja!Video sam najavu na rumunskom sajtu da ce biti i verzija sa ritmovima poput EXR E2 za "nase trziste".
Koju si ti verziju GW-8 kupio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ovo je GW8 sa oznakom "with european collection"...ima rumbu našu,7/8,9/8,beguine...sve naše ritmove...guerrini harmonike,buzuki,orijentalne saxofone...od boja su manje više sve sa Sonic Cell-a...ludvig bubanj,tri standard seta,SC set... prvi utisak je pozitivan,ali tek se igram par sati sa njim,videćemo...
Izuzetno lagana kljava,opušteno se nosi u jednoj ruci,dugmići onako,ništa preterano kvalitetno i robusno,plastika dosta pristojna,ekran siromašan ali ne tako mali...tonski lepo radi,naravno nesredjena,onako "iz kutije"...vidi se da je niskobudžetna sprava ali sa gomilom funkcija... |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.07.2008
Downloads: 861
Uploads: 1
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 40 puta u 17 Postova
![]() |
![]()
@rolandinjos
Pozz. Kazi ti nama konacno da li je GW8 aranger tj moze li se koristiti i kao aranger poput g800/1000 na bini ili je to hibrid sinth + aranger, lijep pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
gw8, stigao |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|