|
|
Poèetna | Registracija | Pravilnik i ÈPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Dru¹tvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Dana¹nje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, èi¹æenja, izmena dirki, mikroprekidaèa, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Poèetnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.04.2005
Downloads: 105
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
ljudi sta se mucite s tim krpicama i carli i kojekakave stvari, samo wap u ruke i udriiiiiiii mehoooooooooo.........do sva prljavstina ne spane, e onda na fino sa fenom osusite i uvjek je ko nova. haja... ehheeheheehehe
malo sale... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj ba¹ voli da kuca
|
![]()
Oduvek cistim klavijature vlaznim maramicama, ali onim bez alkohola, posle njih samo suvom mekanom krpom i kraj. Skidaju znoj i masnocu i sa klavijature i ne ostecuju uopste niti brisu slova.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Isto i ja radim kao Caka012...
Samo ne znam sto su mi rekli bez alkohola... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
Eh meni se zena porodila pa srecom kupuje one maramice za guzu bebi, ala to dobro brise da vidis samo. I ne da se porodila nego evo opet trudna pa sam miran nekh 5 god unapred.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaæeni èlan
Registrovan/a dana: 02.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 1686
Uploads: 11
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 26 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2
![]() |
![]()
Dali valjaju vlazne maramice W5 imaju oznaku za cistit klavijaturu
ima ih u Lidlu za kupit misli dali moze sta ostetit farbu ili tako nesto jedan kolega mi ih preporucio isto cisti stim,ali volim pitati da vidim druga misljenja, Hvala na razumijevanju |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzièka i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Volio bih èistiti klavijature ko kre¹o, ali znam da æu ne¹to zajebat....
![]() previ¹e je komplikovano....dodu¹e ja se ne sjeæam zadnjeg puta kad sam ih èistio...mada sjeæam se da sam za èi¹æenje koristio ¹tapiæe a u¹i, onaj "Stelex" sredstvo za èi¹æenje i suhu maramicu-salvetu. Ali evo htio bih probat ovo sa vla¾nim baby maramicama...©ta mislite vi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Brnjeuska 74 - ti si miran
![]() Znaci, ako hocete cist instrument -ZENITE SE LJUDI- ![]() Najbolje je obicne vlazne maramice (bez alkohola) i posle suvom krpom preci ponovo. Tesko pristupacne deonce nekim jacim stapicima za usi (da se ne slomi i ne ostane u Instrumentu). -Jednom sam cistio neki coskic na klavijaturi i nisam imao nista pri ruci... Uzeo sam trzalicu od gitare,preko stavio maramicu i cistio. Ali Trzalica se izvukla iz maramice i upala medju dirke u klavijaturu. Svaki dan sam je vadio i posle 15 dana izvadih majku joj ![]() Tako da trzalicom nikako!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
Èi¹æenje, klavijature |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|