|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Sad sam prelistao tu prodavnicu i jedino sto mi je palo na pamet je varijanta sa 12".Nesto slicno sa 15" nemas veliki izbor(pada mi na pamet JBL Eon,ali...).
Moja dve preporuke sa 12": 1.Ako imas potrebe da kutije razbacujes po sali onda uzmi 4 komada Electro Voice Sx 100+. 2.Ako postavljas ozvucenje tako da ti jedna kutija bude sa tvoje leve strane a druga sa tvoje desne, onda varijenta u kojoj dobijas i vise nego sto bi dobio sa 15":dva komada Sx 100+ i dva komada Sb122 (wooferi).Ja imam obe varijante i prezadovoljan sam. Pronadji nesto slicno kod drugih proizvodjaca,uopste ne mora biti EV ali ja ti ovo mogu preporuciti. Ako bas mora 15" moze JBL Eon 1500. Imas puno varijanti i puno razlicitih firmi ali ne zaboravi:max 200w po kutiji(moze i 150w) i dobra osetljivost (98-99dB)za PM 600. Pozdrav.
JBL! Promijenjeno od Beethoven (28.09.2008 u 20:51 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Beethoven svaka cast to se zove objasnjenje i zelja da se nekome pomogne.Svaka cast majstore.
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.02.2004
Downloads: 2047
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Iskreno se zahvaljujem za pomoc posebno Beethovenu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Pa evo i ja razmisljam koje kutije uz moj pm600 hocu da radim svirke do 150 gostije nista vise,dali moram da imam bas binovi uopste ?Hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
600, dynacord, mixer, powered, powermate |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|