|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Sistemi Kompletni sistemi za ozvučenje... Kombinacije... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
300w + 100w = 400w Kutije su mocne i rade predivno.Ko ih kupi zaboravice EV za sva vremena eto koliko.
Promijenjeno od crniX32 (29.09.2008 u 04:37 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ako sam te dobro razumio...dobre su ti i ove
JBL JRX115, ja te trenutno trazim po sarajevu, nikako da ih nadjem, snaga im je 500W Mozes i ove YAMAHA S115V, al one su melo skuplje od JBL-a a JBL kutije kazu da su kvalitetnije, imaju toplinu, a yamahine rade na visokim frekvencijama. Cijene sam nasao na stranici www.americanmusicals.com , americka je firma....uglavnom nema veze sto si ti iz Makedonije...Cijene u americkim dolarima: JBL JRX 115 - 319$ YAMAHA S115V - 329$ cijene su priblizne, tu su negdje... pozdrav, i nadam se da sam pomogao... Hare |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
![]()
Nema na cemu kolega, tu smo da se pomazemo....pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
|
![]()
Pozdrav.
Kutije koje je kolega harepa50 naveo su pasivne. YamahaS115V nisu bas lose za te pare a kupiti JBL JRX serije je bacanje para. To je najslosija serija JBL. Eon su super kutije a ako bas trebas 500w pogledaj FBT, RCF ili Yorkville. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
![]()
@edinj
Ove kutije koje sam ja naveo su aktivne koliko ja znam, jer jedan muzicar ih koristi koji je svirao u Utica, NY, sada zivi u Njemackoj. On koristi YAMAHA S115V i o njima je rekao sve sto sam ja gore - u proslom postu naveo. A sto se tice JBL JRX serije, on mi je savjetovao da to kupim posto su te kutije super za narodnu muziku i usto mixetu yamaha emx5000. Nisam znao da je to najlosija serija JBL, ali probaj naci specifikacije negdje na netu....eon su takodjer super kutije....ja cu se jos raspitat oko tih kutija, pa vam javim... Sto se tice ovih ostalih kutija koje si naveo RCF-ove kutije su medju najkvalitetnijim ali i najskupljim....a covjek je rekao sa kolko para raspolaze. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
500w, aktivne, kutije |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|