|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.10.2005
Mjesto: ----
Downloads: 207
Uploads: 1
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: pa serija
![]() |
![]()
ok sve slazem se, a sta mislite dal' je bolji korg m3 sa radijusom od tritona extreme sa moss-boardom, bas me interesuje, nemam ni jedno ni drugo, ali nesto od ovoga cu nabaviti, pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
a sta je "radijus" objasni nam , (dvije ipo godine je star post)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.07.2008
Mjesto: Vukovar
Godina: 35
Downloads: 302
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 31 puta u 25 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage 7, Yamaha Genos, Yamaha Tyros5, Korg Kronos X 61, Kurzweil PC3 76
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
I samo ću dodat:
Triton LE i TR spadaju u jedan koš, a Triton Classic, Studio i Extreme spadaju u drugi koš (ne koš za smeće, naravno). Dalje... Korg Le i Tr su ISTE dvije stvari osim što TR ima dodatna 32 Mb ROM memorije. Triton Classic ima 32 Mb ROM-a i 2 ulaza za exb kartice, ali ako se onaj tko ga je kupio nije potrudio i nabavio kartice, nećeš ih ni imati (ako nekupiš) Triton Studio ima 96 (ako se nevaram) Mb ROM-a i svih 8 mogućih ulaza za exb kartice i takodjer vrrijedi da ako ih nitko prije nije kupio, nećeš ih imati (ako ne kupi) Triton Extreme ima (gore je napisano koliko ROM), 8 ulaza za karice a SVI ulazi su popunjeni sa SVIM karticama tvorničik (da nebi se čudio zašto je puno skuplji od Studia ili Classica), ima Valve tube force lampu. Extreme je po meni bolja klavijatura od same M3 (koja je meni komplicirana užasno). Uz to... Triton Extreme je DRUGA na svijetu orkestralna mašina. Mali ispravak... Triton Extreme može bez ikakvih problema čitati zvukove od Le i TR-a jer prvenstveno koristi LE-ov ROM od prvih 32 Mb, a za TR-a mislim da se moraš malo potruditi i naći semplove u Extremu. Le i Tr NEMOGU čitati zvukove od Extreme-a ako nisu sastavljeni od PRVIH 32 Mb Extremovog ROM-a. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Instrumenti: Yamaha Montage 7, Yamaha Genos, Yamaha Tyros5, Korg Kronos X 61, Kurzweil PC3 76
![]() |
![]()
Nije radijus nego radias. Razlika izmedju radiasa i mossa je sljedeća:
MOSS sadrži virtualnu akustiku i virtualnu analogiju, ima 6 (8) glasova polifonije. Radias sadrži virtualnu analogiju i vocoder, ima 24 glasa polifonije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 06.02.2008
Godina: 41
Downloads: 2044
Uploads: 3
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Ja mislim da je ovde rec o extrimu i treba se coveku objasniti blize kakva je to klavijatura. KRESO TI AKO HOCES DA MUVAS NEDIMA TO MOZES I PREKO PRIVATNE PORUKE ILI MSN-a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 06.02.2008
Godina: 41
Downloads: 2044
Uploads: 3
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
U jebote kolko je star post tek sm sad video. Kreso Nedim su do sada u braku. Salio sam se malo. Nemojte da mi zamerite
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Nema veze koliko su stari postovi, važna je točnost informacija a i isto tako ako netko želi postaviti novo isto pitanje, imat ce sve odgovore u ovoj temi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kako bre nema veze koliko su stari postovi?? Pa na sva slicna pitanje je svako za 3 godine vec milion puta nasao odgovor....
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
I posle svega ovoga Alen se ipak odlucio za TR i cica mica gotova prica.
Pozdrav
![]() |
#10 | |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Kreso, hvala na komplimentima brale i uvek sam tu sta god treba, a naravno budi i ti kad meni treba, treba mi uvek i cesto.
Sto se tice MUZIKE i TEORIJE i TERCE i HARMONIJE i NOTE i TOGA ja ti ne znam mnogo i blage nemam mozda. A sto se tice tih STAKATORSKIH SHTEKOVA i PACOVA a i sto AMERI kazu STUDIO NERDS naravno, tu sam uvek. Pozdrav Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
extreme, korg, pitanje, triton |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|