|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#61 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
ma brate ti ocigledno nemash mnogo iskustva sa raznim pevacicama, pa ako pokazesh respekt tek tad ce da te jebu.... prvo shto ih je malo i onda mogu da izvoljevaju a ti vuci instrumente ko konj.... a tek 10 % svih tih zna da solidno radi posao,a ostale... uz duzno poshtovanje onima koje rade kako treba, ne vrede ni dve pishljive banke!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kod nas ima jako malo pevacice.
![]() nekad nema ni za lek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Odomaćeni član
|
![]()
Zaista je tesko naci redovnu pevacicu. Pod "redovnu" mislim na to, da ima solidan repertoar, da pristojno peva i sto je najbitnije, da ima dobar stav prema gostima. Ne kazem da treba da se ponasa kao neka fufa, ali brate imali smo jednu koja je htela da udari gosta koji je pokusao da je zagrli i kaze joj na uvo koju pesmu da mu peva. U drugoj ruci je i pare nosio....
I po meni su pevacice u 90% slucajeva samo teret i problem. Isto tako u 90% samo nesto izvoljevaju, fantaziraju. I sad ono najgore: Niti ima repertoar, niti peva, niti izgleda, ali je sebi uvrtela u glavu da je ZVEZDA do jaja.... Mi u bendu u obicnom razgovoru umesto pevacica odavno iz sprdanja koristimo naziv "zvezda" ... Sve u svemu, dobrih, radnih i redovnih pevacica ima .. ali MALOOOooooooooooooooo.
![]() |
#64 |
Vredan član društva
|
![]()
Jaooooooooooooooo, kud pomenuste pevaljke (pevačice su one koje umeju da pevaju tj. estradne umetnice), pa to je nužno zlo!!!
Što kažete, dođe na tezgu, glumi zvezdu, peva tri i po pesme, kuka,arlauče i zavija i na kraju uzme koliko i ti što sviraš ceo dan od jutra do mraka (sutra)!!! I to je svaki put tako!!! Valjda je to neko nepisano pravilo! Ali imaju prednost u odnosu na druge žene, imaju neku žišku u sebi!!! Nešto što nemaju druge žene, ko god je bio u kombinaciji sa nekom pevaljkom , to mora da zna. Opeko sam se jednom!!! I opametio za ceo život!!! ![]() Opasne su, bitan im je provod i ništa drugo. ![]() U stanju su svaku noć da love novog pacijenta! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Uvijek sam tvrdio, tvrdim i sad...
Nekad je bolje raditi sam sa pjevacem, nego sa nekom pjevacicom koja nema veze, moze znati pjevati koliko hoce, ako se ne zna ponasati kako treba, moze samo da napravi problem medju gostima, to mi se nije jednom dogodilo. Nedavno umalo nismo ostali bez mikrofona zbog toga...
![]() |
#66 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.01.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1359
Uploads: 2
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Roland G70 i Korg PA2Xpro
![]() |
![]()
Ljudi moji, dok sam radio vise po kafanama i tezgario danas ovde sutra tamo,
i meni se svasta na bini desavalo sa pjevacicama. Da ne nabrajam, bilo je vise ruznih nego lijepih trenutaka. Hvala bogu dragom pa sam se vise te vrste sviranja odvikao, mislim izleti nekad lokal ali cisto da popunim rupu za vikend ako sam slobodan i to ako je solidna dnevnica. U zadnje vrijeme najvise radim svadbe, krstenja, rodjendane, koncerte manje/srednje sa Sanjom Djuric iz Modrice i vrlo sam zadovoljan sa njom, dobro pjeva, zna da poso napravi i korektna je, Zasto??? Kad dodje na gazu donese mikrofon na binu a moje je samo da ga ubodem u mixer i nastelujem po mom ukusu, a nikad se nije bunila nevalja ovo nevalja ono, samo kad je bio smanjen da je pojacam i to je to. A ovako je cura veliki jaran i nije umisljena kao druge, a repertoar ima posirok a ne 20-30 pjesmica sto se vrte u krugu svih njih a nakraju sto je najbitnije cijena joj nije da se mislis hoces li je uzet ili neces. Kad imamo neki termin za svirku a ona nije od organizatora u cijeni, mi muzicari skidamo po 50 cak i vise a pjevac duplo sa svojih dnevnica da ona ide sa nama zato sto je osoba na svom mjestu a posla uvijek bude vise sa njom, naravno. U kafani sam nailazio na toliko namazane i jos ti u toku svirke baksis krade pa ti vidi, ako se covjek za muda ugrizao (ispricavam se) kad to vidi ili premijeti. Eto toliko od mene. Poz. svima i pazite se u globalu, nije nam lako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Banovan!
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.05.2005
Mjesto: Tuzla
Downloads: 153
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg pa3x
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Da se i ja malo ukljucim.Mislim da ima svakakvih pjevacica isto kao i svakakvih muzicara.Radio sam sa pjevacicama koje kradu baksis,ogovaraju kolege,koje vole da se potuku,da ti citavu noc nesto nabacuju i pokvare ti to vece ma brate da povratis na njih.Sad hvala bogu imam jednu fakultetski obrazovanu i kvalitetnu pjevacicu.Jest da je malo polijena na skidanju pjesama ali kad nesto skine to je perfektno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.07.2008
Downloads: 2589
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg Extreme,Roland XP30
Interesi: Sex,droga,alkohol...sve sto vole mladi
![]() |
![]()
LJUDI PEVACICE SU SAMO ZA TRPANJE I NISTA VISE GLUPE SU KO DVA K>>CA U LADNOJ VODI...Samo nesto izvode i muvaju se sa ljudima iz orkestra,i to obicno sa onim koji pogadjaju tezge.Eto toliko od mene verujem da se slazete sa manom,ali necete da priznate
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.07.2008
Downloads: 2589
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg Extreme,Roland XP30
Interesi: Sex,droga,alkohol...sve sto vole mladi
![]() |
![]()
KO ozeni pevacicu opstina ga sahranjuje!:-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pevacice |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|