|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Bubnjevi Bubnjari, oglasite se... ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Pa sta sad...Prvo ste nam vi aranzeristi zagorcali zivot sa *@!#! ritam masinama, pa nas sad jos ogradjujte k'o da smo nedaj boze zarazeni sarsom. Pa ja kad bih negde video bubnjara zatvorenog u plexiglas, prvi bih pomislio, vidi ovaj jadnik par dana pred smrt a oni ga naterali da svira....
![]() Salim se naravno ali mi je to stvarno bzvz! (pod *@!#! smatram sve najnajgore....mrzim ritam masine) Pa kad Jefta nemoz' da nadje... ![]() ![]() ![]() MA OVO JE BIZARNO!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
Ja ih ne mrzim, al ih ne volim...
![]() A mogu ti reci i josh jednu stvar... Neces naci klavijaturistu koji je svirao sa dobrim bendom, a da mu je klavijatura draza nego bubnjar. A pogotovo shto je vasha sorta uvek ludja nego mi, pa sa vama nikad nije dosadno... ![]()
![]() |
#3 |
Belaj boy
|
![]()
@Cheki88.-Eto,vidis,da znas o cemu se radi.Da se pogresno ne skapiramo,ne verujem da iko ima nesto protiv bubnja kao instrumenta ali moras priznati da definitivno postoji problem ozvucavanja bubnja.Ako je bubnjar zadovoljan kako mu sprava zvuci to skoro u 100% slucajeva znaci da svi ostali u bendu nisu zadovoljni jer je prejak.E,sad kako se to resava je vec velika filozofija.Ja sam samo naveo primer sa ogradom pd plexiglasa a veruj mi da bi mnogo voleo da mogu da sviram na bini od 500m2,sa basistom,gitaristom i bibnjarem(bez ograde).Nazalost,tu privilegiju na prostoru ex-yu ima 20 muzicara a svi mi ostali imamo problem sa malim prostorom,malim gazama i sl.Ziveo bubanj i bubnjari,i nadam se da se vraca vreme bendova ali one man band nece nestati,jer ce uvek neko da jajari sa lovom i da gleda da prodje jeftinije.poz.Jeftagd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Belaj boy
|
![]()
Mi klavijaturisti smo dijabole 100%,ali bez uvrede,bubnjari su neprevazidjeni filozofi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Nije uvek bash tako ruzno....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.07.2008
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 347
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: korg pa 80,Le
Interesi: u zadjne vrijeme pas BOB
![]() |
![]()
A da organizujemo jedan masovni fajt 1 na 1...bubnjari vs sintisajzeristi pa da onda vidimo ko je ko...
![]()
![]() |
#7 |
Belaj boy
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
bubnjevi, td7 |