|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ja i dalje stojim na to da je PA2XPRO kralj svih aranzera, preko G70, T3 a mozda i AUDYA.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.07.2008
Downloads: 861
Uploads: 1
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 40 puta u 17 Postova
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
S obzirom na to da sam T2 kupio prije godinu dana, meni odgovara ova vijest da je T2 još uvijek "IN". Do četvorke će nekoliko godina,
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Kao kod kuće
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Mislim da ce se ova rasprava izmedju Korga i Yamahe zavrsiti kad jedan zvezdas ubedi jednog partizanovca da predje da navija za Zvezdu jer je bolja. Ili obratno, sve jedno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.10.2007
Downloads: 615
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
korg pa 50 je bog i batina !!ja sam prezadovoljan !!! pozzz
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 31.05.2008
Downloads: 422
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
poz. drustvo.... ja znam bar pet klavijaturista ovde u bg-u koji su sa korga presli na yamahu T2... mislim da je to stvar ukusa, kome se vec sta svidja....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Zavisnik od foruma
|
![]() Citat:
koje ni sam ja nemogu replikovati a veruj mi nismo ja i on jedini koji mislimo da za sad T2 zvuci bolje no T3 na pojacalo, ima jos tonova njih nasih a takodje isto se vec pojavljuje i na zapadnom muzickom svetu. Kad sam spomenuo PA2X mislim kakav jeste sada a kad dodje OS 2.0 to ti sam izracunaj. Citat:
i presli na neki od PA aranzere. Nije to nista cudno. Samo znam jedno da sve oni koji sviraju Roland il Ketron zauvek su tu!
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ili, nesto, novo, presminkan, tyros |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|