|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 51
Downloads: 430
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 214 puta u 144 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
![]() |
Potpuno se slazem, Pink Floyd je najveci bend 20-tog veka, uporedio bih kao klasicnu muziku novog doba...
A taj koncert...koliko znam to nisu bili Floyd-i vec Waters basista sam (posto je napustio bend nastavio je sa solo karijerom) sa jos dosta poznatih muzicara...a povod je bio rusenje Berlinskog zida. Mozda se varam, ali to je koliko znam. Pozdrav! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Saobracajni Inspektor
|
ne care bio je Floyd posle albuma the Wall dosta pre berlinskog zida bili su u tripu da muzika i koncerti idu u pogresnom pravcu tipa prevelika masovnost i otuđenost od publike pa su stoga to demonstrirali na taj nacin kao ogradjivanje od publike cak je pri kraju koncerta David Gilmour pevao sa vrha zida.... a ceo spektakl je kako sam vec rekao odrzan svega cetiri puta zbog cene celog projekta koja je bila nenormalno visoka...
pozzzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Oznake |
| floyd, pink |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|