|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Zove je Veljko,izbeglica je iz Gnjilana ali je od 1999. do 2007. ziveo u Nemackoj jer mu cale tamo radi vec 20 godina!Od 2007. zivi u Kraljevu a inace sam svira i peva i do sada je imao Pa80 i Motif6 pa je onda prodao obe klavijature i uzeo T3 a i clan je Yu-midi foruma pa ce se verovatno ukljucit u pricu kad bude video da smo pricali o njemu!
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Kolege muzicari mogu punog srca da se pohvalim da sam narucio T3. Stie do kraja nedelje. I samo jedan mali info za sve koji zive u okolini NewYorka ja sam ga narucio iz SamAsh radje na Long Island sa tri godine garancije, putarinom izasao me je 3,700.00 primetili ste da nisam uracunao tax ali to je samo zato sto zivim u Delaware i mi neplacamo taxu na kupovinu tako i prilikom kupovine to ne ulazi u cenu samog prdukta. Ako bilo kome treba info contact coveka koji mi je prodao neka se javi. I jos samo da napomenem da Gitar centar uvek pokusava da se izjednaci sa cenom ostalih muzickih/instrument kuca i pri tome daje jos neki popust od 10% naravno sve dok je u granicama prihvatljivog, pa ako je neko jos zainteresovan neka pogleda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ili, nesto, novo, presminkan, tyros |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|