|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Zavisnik od foruma
|
![]() Citat:
Jesi siguran o tome? Jer nekad si pljuvao po neke moje MP3.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Nishki
|
![]() Citat:
Od svih sto su pljuvali ja sam jedini rekao BRAVOOOOOO,a ti mene uhvatio na zub...Nema smisla,pa ti si moj drug.... ![]() Ako me secanje ne vara....bila je prica o tome kako zvuci Ketron i da si ti radio "Balkanske" ritmove za ketron,pa su neki poceli da daju negativne komentare.Pa si onda izjavio da ustvari i nisi ti radio nego neko drugi,pa si reko da si hteo samo da cujes misljenje i da vidis nasu reakciju. I da sam pljuvao onda se to nije odnosilo na tebe jer ti nisi pravio ritmove.Takodje ispada da sam ja rekao "BRAVO KRALJU...." nekom drugom.... I tako ti i ja do sudnjega dana...... ![]() --------------------------------------------------------------------------------- @Igorčina Probaj da odvojis kanale ko sto ti je Stamen rekao.... Svirali smo stamen i ja.I mogu ti reci da mu se PA800 cuje malo punije nego ostali koje sam slusao.Mada o ukusima ne treba raspravljati...... Ja sam licno za Roland aranzer a gore za solo mozes sta hoces....... Ovo resenje sa SonicCell nije lose.Tako bi dobio ono sto hoces.To je sigurno.....VRH A mozes da uzmes G70 i neki sempler zbog harmonika (moze i modul) i to je takodje VRH.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
g70, pa1xpro, zameniti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|