|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
To je dobra fora...
Mislio sam isprva da je bezveze jer signal postaje mono ali kad ti treba odvajanje kanala onda i ne mozes raditi stereo.To je super...I ja sam prinudjen da radim nesto slicno sa PM600... ![]() ![]() Pozdrav.
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Milanceshow hvala puno na trudu i efikasnom odgovoru.Živ i zdrav bio !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nishki
|
![]()
Nema problema!Poz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ljudi kod mene ovo sa prespajanjem MONO OUT u Power Amp IN ne funkcionise,a ne znam zasto...znaci prespojim mono uot i power in obicnim instrumentalnim mono kablom,banana-banana,kako bi odvojio klizace za levi i desni izlaz,ali se sad na ovom izlazu koji treba da kontrolise klizac mono out,cuje samo neki mutan bass od ritma i to je sve,kao neko brundanje,a ovaj drugi izlaz normalno radi...gde gresim oko ovog prespajanja? hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.09.2004
Mjesto: Vukovar
Downloads: 2865
Uploads: 0
Rekao HVALA: 81
Zahvalili mu 37 puta u 37 Postova
Instrumenti: Shure 58,psr9000,emx 5000,Impulse 1015,TNT 160
![]() |
![]()
Milane imaš prekidač iznad mono out verovatno je uključen radi ti skretnica za subwoofer
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
hvala drug puno,resen problem,u pravu si bio,iskljucio sam prekidac i sad je sve ok...hvala jos jednom i pozz
Dodato: i jos jedno pitanje u vezi ovog mixera...kako se koristi pfl po kanalu?? pre yamahe sam imao soundcraft efx8 i kad ukljucim na nekom kanalu pfl,on mi na vumetru pokazuje jacinu ulaznog signala...ovde kad ukljucim pfl nista se ne desava,isto i kad je iskljucen,ne prim,ecujem nista na vumetru da prikazuje za konretan kanal signalll.ne znam o cemu se radi... Promijenjeno od Milan$ (04.10.2012 u 14:33 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
5000, emx, problem, yamaha |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|