E pa kolege muzicari ovako da krenem:
Sto se tice samoga izgleda T3 moram priznati da sam vise naklonjen T2 nekako mi je vise arogantnog izgleda u poredjenju sa T3. T3 je nekako vise klasican izgled vise podseca na T1, medjutim sto se tice kvaliteta zvuka i dirki tu je ipak veoma veliki napredak po meni u odnosu na dva psrethodna sinta. Naime dirke su malo plice i samim tim lakse je svirati stakato a sa tim i nas balkan melos.
I odmah da odgovorim na pitanje povodom JuVe seta: T3 konacno pruza mogucnost edit-a na drums i to je znatan pomak u odnosu na dosadasnje aranzere firme yamaha i mislim da je to odgovor na sva daljnja pitanja povodom repertoara JuVe ( i ne samo JuVe nego i svih ostalih ritmova ) ograniceni smo onoliko koliko smo vesti da podesimo set ili ti ritam ili bilo koji sempl boje koja nam treba za spesificnu pesmu. HD od 80 gig je standard i dolazi sa samom klavijaturom sto je takodjer za svu pohvalu, jedino je potrebno kupiti dodatnu memoriju.
Kao i sto sam pre naveo minus bi bio mali ili ti niakakav pomak povodom MP tu je Yamaha mogla mnogo vise uraditi narocito ako se uzme u obzir velika grupa muzicara kako kod nas pa tako i u svetu u tehno ili dance muzici.
I da vas nedavim previse ako volite Yamaha aranzere onda je T3 pravi izbor.Sada sledi sredjivanje i prebacivanje ritmova i setova sa T2 na T3 pa kad se to sve zavrsi postavit cu primere.
|