Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Kompjuteri I Produkcija > IT Sektor

IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku

Alati tema Display Modes
Star 16.10.2008, 20:33   #19
harepa50
Banovan!

Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
harepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblick
Standard

Citat:
Originalno postovano od Alix Pokaži Post
Hare drug ja sam dobio od kolege NOD32 Antivirus Corporation verziju sa pravom licencom i radi mi bez problema...Dakle na poslu i kod kuće ga imam na 4 kompjutera i to radi samo tako...Automatski se update-a,ako odkrije kakav sumljiv fajl upita te dali da ga pošalje u Eset laboratorij na testiranje,i tako---Najbolji anitivirus svih vremena...A da te opozorim koje antiviruse ne uzimaj ako za Boga znaš...Prvi je ono Sr#$%e AVAST-najgori što može biti,iza njega je Kaspersky,ZoneAlarm,Norton,Panda,itd...TO su moja lična iskustva a što se tiče vrhunskih antivirusa imaš tu na ISTOM mjestu po kvaliteti kao Nod32 moža i malkice bolji FSecure koji je i na svjetskim ljestvicama i benchmarkovima pokazo da je najsavršeniji...Samo je šteta što NEMA crackovanih verzija toga programa (bar ne onih koje bi radile kako treba) već moraš da kupiš licencu...A ti sad vidi šta i kako,Pozdrav!
Hvala Alix druze, koju bi mi ti verziju NOD32 preporucio, znaci koju ti koristis, koja ne propusta puno ili nikako ne propusta viruse?
harepa50 je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
antivirus, nece, radi, update

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 03:42

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije