|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ja moram da menjem ne korgu i30,ali ne znam koji tamo idu?
A trebaju mi oko 95 komada,posto hocu komplet da menjam.
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
U beogradu u SKYMUSIC to rade dosta kvalitetno, ali cena je...
d a s e s m r z n e s ! ! ! |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ljudi batalite servise i plaćanje...
Kod nas u Sloveniji samo da skine onih jadnih 16 šerafa,zacjepi 20 eur za 20min rada...A radni sat je 60eur...E sad koliko sati se igra na njemu i traži kvar,toliko platiš+material...Radije odnesite nekom poznaniku elektrotehničaru,kupiš gajbu pive i neke meze,i polako uživate a usput popravljate sinth...Pa ne nalazite vi valjda pare na putu?
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.03.2008
Downloads: 545
Uploads: 7
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
pa to bar nije težko ja sam sam menjo mikro prekidače vrlo je lako,samo moraš da imaš živce poz
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
... a mi muzičari imamo živaca ama baš he,he ... sve su nas pevke uhakale sa svojim intonacijama ... kaže podigni mi malo ovu pjesmu iz mola u dur "malo me boli glas" ...aloooo bratee ... poz Jazz
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.08.2009
Downloads: 236
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Danas sam u Subotici kupio u prodavnici Elementa 5 kom.mikroprekidača za 90.00 dinara,znači sića,svega 18,00 dinara po komadu.I lepo sam rastavio mog Korga pa60,i u roku od jednog sata promenio tri tastera.Ideju sam naravno od Vas dobio,čitajući Vaše probleme,koje su slične mojima.Ja verujem da tih mikroprekidača ima svugde samo se treba raspitati malo.I nemojte se sssssssmrrrrrrznuti,ima rešenja na dohvat ruke.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
|
![]()
Alix ti mi licis na ovde jednog poznanika koji bi sve za dzabe kad njemu treba,a kad on treba da uradi nekom nesto ili odradi svirku onda zna da naplati.
Postujte malo i tudji rad,nije bas jednostavno doci na pojedinim klavijaturama do ploce sa mikro prekidacima i ima tu puno vise od 16 srafova koje treba odvrnuti i zavrnuti. Najlakse je zmeniti mikro prekidac,al' treba doci do njega. |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.12.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 99
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 18 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
auu gokili druze moj...
Promijenjeno od BoleroBend (15.08.2009 u 20:48 sati) |
![]() |
![]() |
#9 |
Banovan!
|
![]()
Sta auuuu?
Zar nisam upravu? ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.12.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 99
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 18 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
me ne to brate.
skupo je 1500 din po prekidacu za ruke koliko si mi uzimao, s obzirom da smo drugari. ![]() i s obzirom da je prekidac 15din |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
tasterimikroprekidaci |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|