Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 01.07.2006, 01:58   #10
BasariStudios
Zavisnik od foruma

BasariStudios's Avatar

Registrovan/a dana: 12.05.2006
Mjesto: NYC
Godina: 49
Downloads: 45
Uploads: 0
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 77 puta u 30 Postova
Instrumenti: ARP 2600!
Interesi: Muzika
BasariStudios befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
BasariStudios pošalji poruku preko AIM messengera BasariStudios pošalji poruku preko MSN messengera BasariStudios pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Zorane, o tome u nicemu nisi u pravu brale, ne ide to tako.
Imam SET za PA80 koji ga dam za 800$, ko i sam PA80 da kupis, preko 150 RITMOVA, sad dal to tebi vredi i 80$? Mozda ne, al nekome vredi i 1000$.
Neko mi dao KARA.SET za PA1X, reko je da je platio 400 EU, ja za to ni 40 EU ne bi dao. Ne zato sto ne valja, nego nije za mene.
Imam SET za MOTIF ES, preko 180 BOJA na MOTIF ES, ne bi ga dao ispod 2000$.
Jesam ja LUD il DROGIRAN? Nisam uopste, to meni toliko kosta, jedan vec platio 1800$, zasto/ Zato sto mu trebalo i mogao da plati.
Ja ti mogu prodat set za 500$ al to ne znaci da ce tu bit 15 ritmova za tebe, moze bit i 35 a moze i nijedan.
Dobro je kolega YU-MIDI rekao, mi mesecima, il sto je slucaj sa mnom na MOTIF i PA80, bar dobru godinu i po sam potrosio na ta 2 sinta, svaki dan najmanje po 4-5 sata i ti hoces da taj set prodam za 100$???
Ne ide to tako, ako se nesto kupi, poslusaj demo snimci, potrazi garanciju, ispituj se dobro, ne samo cuj jedan style radjen u pro tools i odma kupi.

Pozdrav
BasariStudios je offline  

Favoriti

Oznake
pitanje

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 22:41

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije