|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
pa koji to aranzer za te pare da se kupi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
O kojim se novcima radi ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Tyros1 je oko 1400eur...E sad ako ne možeš naći u tom rangu dobrog sampler aranžera onda nit se trudiš ili ne znaš...Eto sad me vučeš za jezik al moram da kažem da imaš par Korgovih aranžera-semplera koje možeš da kupiš za 1500eur....A sad ako si zapeo za Yamahine interne zvukove i Drumove---vala brate ne znam,neću da komentarišem ništa da se ko nebi naljutio...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Mislim da ti je bplje da kupis psr 9000/pro nego tyros 1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Puno je to novaca.
Trebao bi uzeti nešto sa semplerom,a ima se u toj cijeni.I psr9000 i pa 80... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
da mnogo je para.ja sam mislio da su do 1000e.mogu uzeti pa1x za 1500.ne nisam zapeo za yamaha nego sam mislio da su jeftiniji.hvala u svakom slucaju.pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.09.2008
Downloads: 5228
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
1400€ PA1x ili pa800 polovan!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Kao kod kuće
|
![]()
Pa vi niste normalni zapeli za taj sempler kao da bez njega ne moze da se zivi.
Pola ljudi ne zna ni da ga koristi,a hvali se e ja na korgu imam sempler,mos' misliti. ![]() Covek ima Korg Tr i sta cemu i aranzer sa semplerom. Ima aranzera koji nemaju sempler,a rade deset puta bolje od ovih sa semplerom. I sta ako se coveku bas svidja Tyros 1,jel ubio nekoga da ga odmah tako napadnete,ili svi moramo da sviramo pa800 samo da bi vi imali vise materijala za njega? Peterujete ponekad stvarno. Svako ko kupuje arnzer ili sint najbolje je da ode u prodavnicu i kupi ono sto njemu najvise odgovar,a ne po nagovoru pojedinih nazovi "strucnjak". Znam mnoge koji su tko kupovali (uzmi ovo nemoj to)pa posle lupali glavom o zid. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Drugar foruma
|
![]()
drugari samo opusteno,svako je iz svog ugla dao neki savet,nema potrebe za raspravom.svakom od vas jos jednom hvala/pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 19.02.2008
Downloads: 168
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ozbiljno, koliko se krece realno Tyros1?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
tyros1 |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|