|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
Ja bi na tvom mjestu pregledao malo web ponudu ovih par muzičkih kuća u BiH i posebno obratio pažnju na firme poput Soundcraft, Allen&Heath, Mackie...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.08.2007
Mjesto: Babušnica
Godina: 42
Downloads: 2733
Uploads: 14
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 12 puta u 12 Postova
Instrumenti: Svašta nešto...
![]() |
Za tu lovu uzmes nesto iz Mackie programa jer su to 100% proverene sprave i resis problem.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Nishki
|
Jel si probao Yamaha digital miksete...
Postoje i starije verzije koje su jeftinije,ali ti pogledaj pa odluci.... ![]() ![]() Yamaha ProMix 01R 16/2 (digital) Promijenjeno od milanceshow (29.10.2008 u 00:53 sati) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Odomaćeni član
|
Oooo Milanche stari As-u !!! Gdje ima novih tih mikseta u Srbiji? U BiH ne mogu na dadjem
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
Momci,kad smo vec kod digitalnih,postoji li digitalni power mixer?Nisam se nesto interesovao ali posto sam od likova koji koriste mixer samo da bi se povezali na sistem i ne chacham nista u toku svirke,digital mixer je za mene O.K. solucija.Samo jos kad bi postojao neki power,ali,ja do sad nisam tako nesto sreo...
![]() Postoji li?
|
|
|
#6 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 27.10.2008
Mjesto: Francuska
Downloads: 446
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Klavijature
Interesi: Muzika
![]() |
Sto se tice Behringera, pojacala rade super, moje misljenje i uvjerio sam se za to. A sto se tice mikseta, tu su pojeli g....!!! Izvinjavam se na izrazu.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Nishki
|
Te miksete nisu komercijala da ih mozes naci u svakoj prodavnici.Svirao sam na njoj pa ti zato i pricam......
Ove miksete su ludilo.Imas toliko podesavanja na njoj da je to strasno.Jedino ako neces da se zamajavas sa pravim i profesionalnim stelovanjem zvuka,a ti kupi neku sa 3 potenciometra i cepaj.......*ebi ga ,ali tako je...... ![]() ![]() Yamaha je Yamaha brate moj.Probaj da narucis u nekoj radnji......ali ti bi da prvo probas to,pa tako ti je najbolje da vidis po nekim radnjama koje su na glasu i koje su vrhunski opremljene.. Mozes da dodjes u Nis.Moj kolega je ima....... ![]() Poz!!!! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Nishki
|
@DinO74
Mozda ce da se javi zastupnik Yamahe da objasni neke stvari o tim miksetama! |
|