|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ritmovi Pitanja vezana za ritmove... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
A i to sa performance nije lose, samo pitanje jos jedno, sad sviram neku pjesmu u rumbi, promjenim performance na dvojku kad treba, i sad odaberem neku lijevu boju, a zaboravim iskljuciti style change i upali mi se sa-sa naprimjer, ili kad sam u rumbi odaberem tu istu boju pali mi se sa-sa, ili bilo koji drugi ritam.. zelim da pitam da li moze neka boja da bude neutralna sto se tice mijenjanja ritma.. znaci kad sam na rumbi i ukljucen mi style change , tempo mi 105 i biram Harmoniku 1 , recimo da se tako zove, da mi ostane rumba, kad sviram sa dvojkom, sve isto ukljuceno, odaberem istu tu boju da se opet nista ne mijenja.
Da li ste me razumjeli, znaci da li se moze na boji nastimat da nije ni jedan ritam postavljen sa njom?? Jer sam mislio na 8 zadnjih mijesta postaviti takve boje samo da mi ritam promjene, tempo i to, a ostale boje opet da koristim za solo normalno, a da nista ne mijenjaju.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Medino,druze,nemam namjeru da poredim ovo sa autima i da nekoga zezam.Citao sam temu od pocetka i mislio sam da je isto tako rijeseno i sa Pa80.Tu klavijaturu nisam nikako imao pa i sam ne znam.Namjera mi je bila da pomognem ako mogu.Izvinite!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ma znam,predpostavio sam,salim se ja malo,nemoj da se ljutis...pa da konstatujemo da je ovo na pa80 nemoguce....e jbg...mada bih voleo da cujem nedima jos jednom,mozda izbunari neko drugo resenje...nedime,upoooommmooc !!!!
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Ne ljutim se druze.Tu smo svi da pomognemo jedni drugima i da trazimo rjesenja da olaksamo sami sebi.Zao mi je sto dugo nisam bio na ovom sajtu i nisam bio od koristi.Jer sa aranzerom radim vec 11 godina.Ali cemo i to popraviti.A ako iko moze to da rijesi mislim da je to bas Nedim!Pozdrav druze!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
Following your example:
- set the tempo of the style performance at 120 bpm, - var 1 will normally play at 120 bpm, - var 2: enter in style record, select the var 2, go in event edit, select the master track. Here you will find a 120 bpm tempo event in grey (not editable), add (using the insert button) a new tempo event at tick 1.01.001 with value 105. Repeat this operation for all Chord Variations eventually available for Var2 (cv2, cv3, .... if any). Done. It's very simple and effective. Pratite Postupak : - Postavi tempo na 120bpm - Varijacija 1 ce normalno da svira u tempu od 120bpm - Varijacija 2: udji u style record, izaberi var. 2, idi u event edit, izaberi master track. Tu ces naci 120 tempo u kao sivoj boji (nije moguce edit), dodaj, (koristeci insert dugme) novi tempo na otkucaju 1.01.001 sa tempom koji zelis primjer 105.. Ponavljaj to sve za svaku traku u ritmu i sacuvaj na kraju.. Zavrseno.. Veoma jednostavno i efektivno |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
druze,sve si u pravu,jedino sto ne postoji nigde MASTER TRACK,e tu je problem....
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
Izgleda da nije ni kolega stamenmeteor citao temu cijelu, i da se ovaj odgovor odnosi na pa 500,800...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
Evo turio sam ritam na upload, sa introm, brzina intra i 2 var (rumba) je 102, a var 1 (begin) je 120.... ritam je za pa1x.
ubacicu i mp3 demo da cuju svi da moze na pa1x, za ostale neznam. p.s. fajl je na uploadu samo da bude odobren od strane modova.....
![]() Promijenjeno od x3meSRB (31.10.2008 u 22:12 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]() Citat:
Samo je Stamen verovatno mislio na to da se ponavlja za svaki CV u ritmu, tj. varijaciji, a ne traku..., mada to je to.... ![]() Na kraju samo padajuci meni, write style i ne moze da ne radi! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 13.11.2005
Downloads: 43
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Svaka cast prijatelju.. Vidjeo sam ovu temu, ali eto u nekoj hici nisam vidjeo ono INSERT..
Hvalaaaa puno... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ali, brzinu, povecati, samo, varijaciji |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|