|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Imao sam obe na stalku kod mene, i mogu da kazem da sam ipak za PA800. Kome ne trebaju hammer dirke i metalno kuciste (+10kg minimum) za njega je PA800. Klavijatura ima 2x vise memorije, a sve isto kao i PA1X/Pro...Cak i vise
![]() ![]() @HarePa50 Brate, gledaj da se resavas PA50, bices zadovoljniji, veruj mi ![]() @Kuki PA800 nema uopste lose kuciste ![]() ![]() Pozdrav!
www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare! Promijenjeno od skoricnik (29.10.2008 u 09:31 sati) |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 27.10.2008
Mjesto: Francuska
Downloads: 446
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Klavijature
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Sve u svemu PA800, ali sve je to pitanje ukusa, i sra ko zeli... Za mene ipak PA800. A ti odluci....
|
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja imam pa800 i dobra je klavijatura.Dobra je i pa1x samo sto bas malo RAM memorije ima.Cak bi valjalo da i pa 800 ima vise od 64mb RAM-a da bi mogao da ubacis i dobre semplove i dobre ritmove sa semplovanim bubnjevima,pekusijama i onda bi radilo ubitacno.Bices zadovoljan sa pa800.pa 1x je mnogo teska klavijatura za nosenje,22kg.Ja bih ti pre preporucio pa800 a ti kako hoces.Pozdrav i srecno sa kupovinom!
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Kao kod kuće
|
![]() Citat:
![]() Pozdrav!
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 02.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 1686
Uploads: 11
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 26 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2
![]() |
![]()
Hvala na savjetu ipak sam odlucio Pa800 pozdrav
|
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
i dobro si odlucio ...
![]()
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Super,cestitam ali nemoj da bude posle jaoojjjj sto mi smrzava klavijatura,sta mi je sa ram-om,treperi mi displej i tako slicno,zasto ste mi preporucili ovo
![]()
#8 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
U danasnje cene ja bi se ipak odlucio za PA1X mnogo bolji, bolje zvuceci i kvalitetniji sint.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ili, korg, kupit, pa1x, pa800, pro, sta |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|