|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Pakovanje Koferi, navlake, futrole... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
ako si u bg imas u svetozara markovica (mislim da se tako zove ulica prva desno od slavije ka trgu kada ides) ima manja jedna radnja muzicke opreme e tu imas kakve hoces torbe uglavnom proel i to imas one kao tvrde (slicno koferu) i normalne meke a nisu ni skupe koliko se secam
pozzzzzzzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Belaj boy
|
![]()
Radnja je 'Stringer' a ulica je Kralja Milutina.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
Ma izmeri dimenzije, kupi rajfeshlus, sunjdjer, postavu, 5 metara trake i platno kakvo zelish i izacice te manje a bice i lepshe i kvalitetnije.... mene izashla torba za LE 15evra a za classic 20 jer je bila od boljeg materijala, shteta shto sam prodao da mogu sad da slikam pa da vidite..... ne bi to radio al ranije sam uzimao te torbe od prodavaca i izdrze taman letnju sezonu..... tako da sam morao da budem sam svoj majstor.
![]()
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Imam ja jednu od pa80...ako ti odgovara javi se...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ima torbe u bg-u kod nekog coveka narucis torbu kakva ti volja ja uzeo sebi pre mesec dana odlicno covek radi,radi odmah covek narucis i sutra odmah gotovo znam vise ljudi koji su kod njega radili i meni ga preporucili i svi su zadovoljni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 06.02.2008
Godina: 41
Downloads: 2044
Uploads: 3
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Ne znam odakle si. Ima Nizda u Nisu, Joca u Leskovcu, Sale iz Radinca. Mada to je ista torba kao i za pa 80. Ja sam kupio novu za pa 80 u Nisu i platio je 50eur. Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ovaj lik se zove ja mislim Dobrica i platio sam 60eura ,ima i skupljih sve zavisi sta hoces.ako bude trebala jos neka informacija javi se.pozz
![]() Promijenjeno od mimiki (26.01.2009 u 01:53 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
gde, ima, kupi, pa800, torba |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|