|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo moram jedan komentar za Slađu...
Cura živi u Zagrebu sa jednim starim matorom,kojeg ću objasniti šta je... Pratio sam prije par mjeseci Sanju Đorđević i Dejana Matića u klubu Escape kod nas u Celju... I taj matorije dovezo Dejana,i Slađu...on njoj dođe kao neki menedžer a možd ai šta više... Inače da kažem da je Slađa BOOOMBA koja izgleda da se naježiš ali njeno vulgarno ponašanje,foliranje i poteze face su katastrofalne...Cura je ogromno prepotentna a njen talent pjevanja je upitljiv u svakom pogledu...Al nema veze,danas je ionako važno da pevaljka dobro izgleda a kakopjeva---Vala procjenite sami...A ova druga---Ti propadaš,drogiraš,itd...Ovo je Bogu za plakati...Žalosno kako neki veliki talenti tako dobro rade poso...Svaka čast!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Cawkee, trci ovamo ubise nam Minelu.
![]() Ti propadas, ti propadas, jer se drogiras... Jet-Set |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Sladja je dobra za svedske akcione filmove,vidim da je
uvezbala sve poze ![]() ![]() A minela moze da bude dobra konobarica ![]()
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() ![]() ![]() ![]() pa ona sandra afrika ili andaluzija,azija,austrija.....sta li je vec.... pa ona je naspram ovih semsa suljakovic....
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
[quote=al bundy;56196]
![]() ![]() ![]() pa ona sandra afrika Da u pravu si ona je afrika zbog njene ja mislim jedine pesme pratio sam je jedne veceri devojka je uspela da ostane u intonaciji 10 secundi najduze za ceo njen nastup |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Hahahahahahahahahahahaha................
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nemaju veze sa mozgom ni jedna,ni druga a pesme,ne znam koja je gora.Ti propadas jer se drogiras a ova druga Udji mi duboko-Nije mi jasno da neko kuipi takav tekst a i da se pojavi kad nezna da peva,znak cudjenja?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
Sta pesme su ove breeeeee
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
darko88
ti praqtio afriku??? majke ti sta je pjevala???koji repertoar i kako je to zvucalo??? i jesi li joj uso duboko ![]()
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Hehe bogami morao sam duboko da ulazim razradjena je kucka i to mnogo hehe dala mi je jedan cd sa mp3 matricama sa njenim pesmama koje su sve gora od gore i probala je da peva od brene sanjam da sam tvoja ali to je samo strofu i refren devojka nema pojma ni veze sa pevanjem ali je dobra riba vazdan
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
molim, pogledajte, vas |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|