|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Dejo svaka cast klavijatura zvuci odlicno ne vidim neku veliku razliku izmedju e80 bar iz ovog tvog snimka. POzzZ iz cuprije
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 50
Downloads: 429
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 207 puta u 137 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
![]() |
![]()
Hvala Darko!
Upravo sam na to hteo da ukazem: uz dobar EQ i malo truda, ovaj aranzer srednje klase moze zazvucati kao stariji brat visoke klase! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nishki
|
![]()
Da,moze sasvim pristojno da zvuci.....
Samo treba raditi na klavijaturi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Prijatelju, mene zanima koju miksetu i ozvucenje koristis i koliko si para ulozio u opremu? Ja planiram da kupujem, pa me interesuje sta ti preporucujes u kombinaciji sa E 50?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 50
Downloads: 429
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 207 puta u 137 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
![]() |
![]()
Koristim Behringer DDX3216 digitalni mikser. On se moze naci za 700-800 evra (ali nema vise novih, samo polovno).
Ostalo....pa samo snagas Ev Cp2200 i kutije EV ZX4, 4 komada. Uz ovakav mikser ti ne treba rek, posto u njemu imas do cetiri efekta po kanalu plus za svaki kanal posebno EQ,Deley,kompresor,gate... Mozda jos bolje ako nadjes Yamaha O3D mikser, kvalitetnije je odradjen (ali ima manje mogucnosti i ,kako sam cuo, malo je komplikovaniji za srediti,skuplji...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
|
![]()
Moze E50 da zvuci isto kao i E80.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nishki
|
![]()
Moze da zvuci dosta slicno,ako se koriste iste boje,tj,ako se na E80 nameste boje koje koristi E50.
Ako se koristi u ritmu isti bubanj,bas,gitara.....itd. verovatno ce zvucati dosta slicno.E80 ima mnogo vise setova bubnja,boja i funkcija tako da je suvisno komentarisati........ Malo smo skrenuli sa teme ,ali je bolje na vreme reci ,nego siriti nepouzdane informacije. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
demo, e50, novi, roland |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|